Τρίτη
23/02/2016

Tim Cook: Η Apple απλώς διερευνά την ιδέα ενός αυτοκινήτου

Για κάποιους είναι απλώς φήμες, ενώ για άλλους σχεδόν βέβαιο ότι η Apple θέλει να ασχοληθεί με έναν νέο τομέα, εκείνο του αυτοκινήτου. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές ενδείξεις, όμως δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σχεδιάζει ο Tim Cook και ο λοιποί της Apple.

O CEO της Tesla, Elon Musk έχει αναφερθεί πολλές φορές στο λεγόμενο Apple Car, λέγοντας ότι η Apple παρενοχλεί τους υπαλλήλους της Tesla, ενώ την χαρακτήρισε και ως το νεκροταφείο της Tesla.

Ωστόσο, το CEO της Apple, Tim Cook με τις νέες δηλώσεις του μας δίνει να καταλάβουμε ότι μάλλον θα περιμένουμε για αρκετό διάστημα μέχρι να δούμε αυτοκίνητο με logo το δαγκωμένο μήλο. Σε συνέντευξή του ο Cook είπε ότι η Apple, απλώς διερευνά την ιδέα ενός αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή.

Μιλώντας στο περιοδικό Fortune, ο Cook δεν δεσμεύεται ότι θα λανσάρει αυτοκίνητο, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει ήδη γνωστό ότι έχει δημιουργήσει μια ειδική ομάδα που εργάζεται πάνω στο project. “Δεν είναι απαραίτητο ότι θα δαπανήσουμε τεράστια ποσά για να διερευνήσουμε μια ιδέα…όμως όταν θα ξεκινήσουμε να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε κάτι, τότε είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό”.

Με λίγα λόγια ο Tim Cook λέει ότι παρά το γεγονός ότι προσέλαβαν στελέχη από αυτοκινητοβιομηχανίες, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κυκλοφορήσει τελικά το Apple Car.

tim-cook-570

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Δεν είναι απαραίτητο να φτιάξει ένα ολόκληρρο αυτοκίνητο. Μπορεί να βγάλει τεχνολογίες που αφορούν το αυτοκινητο όπως infotainment, αυτόνομη οδήγηση που ήδη παρούσιάζεται από εταιρείες κλπ.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.