Tivoli Audio SongBook: Φορητό ράδιο – ξυπνητήρι

Στην σημερινή εποχή είτε ταξιδεύεις για δουλειές είτε για διασκέδαση, το ραδιόφωνο αυξάνει τη πρόσβαση στις ειδήσεις και τη μουσική και γίνεται ανάγκη παρά πολυτέλεια. Το Songbook ελευθερώνοντας την αξία του προγράμματος στα FM/ AM σας προσφέρει ποιότητα και υψηλή απόδοση ήχου.

Προσθέτοντας στο SongBook αυτό το ευαίσθητο ψηφιακό δέκτη, ρολόι – ξυπνητήρι και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH και NiCAD έχεις ένα πρώτης ποιότητας φορητό ραδιόφωνο. Η μοναδική ελαστικοποιημένη εξωτερική καμπίνα βοηθά και προστατεύει το Songbook από τα στοιχεία της Μητέρας Φύσης και από την καθημερινή φθορά. Το Tivoli Audio SongBook περιλαμβάνεται στο πίσω μέρος ενσωματωμένη εξωτερική κεραία για εύκολη λήψη.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets Tivoli

Tivoli Model 10, Back to basics

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Tivoli Model 10 απονέμουν τη νίκη στην Tivoli Audio που συνδυάζει έναν ψηφιακό δέκτη και ένα ρολόι με 3 ιντσών Full Range μεγάφωνο που παράγει πλούσιο και λεπτομερή ήχο που γεμίζει άνετα το χώρο. Επιπλέον έχει ένα ρυθμιζόμενο EQ με τηλεχειρισμό ελέγχει ανάλογα με την προτίμηση του καθενός τα πρίμα, τα […]

Gear Tivoli

Η Tivoli Audio παρουσιάζει τη νέα collection της, Pal Fashion 2007

Με τα νέα χρώματα της καλοκαιρινής σεζόν το φορητό ραδιόφωνο Pal πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά στην αγορά. Τα νέα όμορφα και μοδάτα χρώματα του Pal, χωρίς φυσικά να εξαιρείται η κλασσική γκάμα χρωμάτων του, όπως και κάθε καλοκαίρι έρχονται πάλι για να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της μουσικής και του ντιζάιν.

MP3 players Tivoli

Ηχοσύστημα Tivoli, για το iPod

Γι αυτούς που θέλουν υπέροχο ήχο και ζητούν επίσης να χρησιμοποιούν το iPOD τους σαν έξτρα μουσική πηγή, η Tivoli Audio παρουσιάζει το ψηφιακό μουσικό σύστημα iYiYi. Το iYiYi μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα iPOD της Apple, καθώς και με τα καινούρια της μοντέλα, Nano και Video. To iYiYi επαναφορτίζει το iPOD όταν αυτό […]