Gear

To Asus Zenbook 13 έχει οθόνη OLED και καλή τιμή

Το Asus Zenbook 13 φέρνει… χαρά στα μάτια, αλλά και στην τσέπη αφού είναι εφοδιασμένο με OLED οθόνη και παραμένει προσιτό. Η ενδεικτική τιμή πώλησής του στις ΗΠΑ είναι στα 800 δολάρια, deal που μέχρι σήμερα φάνταζε ανέφικτο.

Το Asus Zenbook 13 OLED, όπως μαρτυρεί το όνομά του, είναι εξοπλισμένο με μία OLED οθόνη διαγωνίου 13 ιντσών, σε ανάλυση Full HD. Μπορεί να πάρει επεξεργαστές Intel Core i7 ή AMD Ryzen 7 στην πιο καλά εξοπλισμένη εκδοχή του, με τη μνήμη RAM να φτάνει τα 8 GB και την εσωτερική μνήμη να είναι στα 256 ή τα 512 GB.

Στην τιμή των 800 δολαρίων στις ΗΠΑ, υπάρχει η συγκεκριμένη οθόνη, με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και επιλογή επεξεργαστών από τον AMD Ryzen 5 5500U ή τον Intel Core i5-1135G7. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε Wi-Fi 5, ενώ στη δεύτερη Wi-Fi 6.

To βάρος δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 1.2 κιλά, καθιστώντας το Asus Zenbook 13 OLED πολύ εύκολο στην μεταφορά, ενώ η μπαταρία του υπόσχεται αυτονομία σχεδόν 16 ωρών.

Επεξεργάστηκε την 20 Μαΐου 2021 10:05

Σχόλια

  • Ενδιαφέρον να δούμε την τιμή στην ελληνική αγορά. Σίγουρα ένα υπολογιστής με ωραία οθόνη φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και υψηλή φορητότητα θα είναι μία πολλη καλή επιλογή....αρκεί και η τιμή του να είναι καλή.

  • πιστεύετε οτι στην ελληνική αγορά θα έχει κατω απο 1000 ευρώ ? κανοντας μια προβλεψη νομίζω θα ειναι στην ίδια τιμη με το Macbook Air

    • Και πιο ακριβό να έιναι @alex δεν εχει σημασία. Είναι πολύ ανώτερο. όσοι έχουν Asus αυτής της κατηγορίας ξέρουν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.