Το επόμενο Galaxy Watch θα διαθέτει Bixby Reminder και λειτουργικό σύστημα Tizen;

επόμενο Galaxy Watch διαθέτει Bixby Reminder λειτουργικό σύστημα Tizen, Το επόμενο Galaxy Watch θα διαθέτει Bixby Reminder και λειτουργικό σύστημα Tizen;
Σύμφωνα με φήμες, η Samsung ετοιμάζει το επόμενο Galaxy Watch, για να διαδεχτεί το Samsung Gear Sport, το οποίο θα διαθέτει χαρακτηριστικά που δείχνουν πως ανήκει στην κατηγορία των fitness φορετών συσκευών.
Πρέπει να αναφέρουμε πως το πρώτο Galaxy Watch παρουσιάστηκε μαζί με το Galaxy Note 9 τον Αύγουστο και ήταν το πρώτο smartwatch της Samsung με την επωνυμία Galaxy. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο smartwatch έχει την κωδική ονομασία Pulse, αριθμό μοντέλου SM-R500 και αρχική έκδοση software R500XXE0ARL5.
Υπάρχει η πιθανότητα να ονομάζεται Galaxy Sport και φημολογείται πως θα έχει 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με το λειτουργικό σύστημα να είναι για άλλη μια φορά το Tizen OS. Στην περίπτωση που αποτελεί το διάδοχο του Samsung Gear Sport, θα στοχεύει περισσότερο στην κατηγορία fitness, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε με διαφορετικά μεγέθη οθόνης.
Επιπλέον, το επόμενο Galaxy Watch όχι μόνο θα έχει τη Bixby ενσωματωμένη αλλά θα υποστηρίζει και το Bixby Reminder, με τις ειδοποιήσεις από τη Bixby να εμφανίζονται και στο smartwatch, κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στην επίσημη ανακοίνωση του νέου smartwatch, το οποίο δεν είναι γνωστό το πότε θα κάνει την εμφάνισή του, χωρίς να αποκλείεται να παρουσιαστεί μαζί με τα νέα Galaxy S10.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eri

Η samsung αν κανει την αλλαγη σε wear os στο galaxy watch 4 θα συνεχει να υποστιριζει τα smartwatches με tizen με νεα updates οπως galaxy watch 3?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.