Το επόμενο iPad θα έχει Touch ID και headphone jack;

Apple iPad, Το επόμενο iPad θα έχει Touch ID και headphone jack;

Apple iPad, Το επόμενο iPad θα έχει Touch ID και headphone jack;

Εισαγωγείς από την Ασία, ισχυρίζονται πως το επόμενο iPad της Apple, θα είναι πιο οικονομικό και δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Οι φήμες έρχονται να προστεθούν σε αυτές που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, σχετικά με την επόμενη κίνηση της Apple, η οποία είναι η κυκλοφορία νέων iPad. Τις τελευταίες ημέρες, πάνω από δέκα εισαγωγείς, ισχυρίζονται πως η Apple, ετοιμάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά, ένα νέο iPad το οποίο θα είναι πιο οικονομικό σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα. Επίσης πιστεύουν πως ίσως δεν μείνει στις 10 ίντσες.

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος του νέου iPad, η Apple ίσως χρησιμοποιήσει παλαιότερες τεχνολογίες και κρατήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα το Touch ID.

Το νέας γενιάς iPad, αναμένεται να έχει 3.5 mm jack ακουστικών. Όπως ίσως θυμάστε η Apple, αφαίρεσε το 2016, αυτή την δυνατότητα, με τα iPhone 7, iPhone 7 plus και iPad Pro, να κυκλοφορούν χωρίς jack.

Οι φήμες θέλουν, μαζί με το iPad 7ης γενιάς να κυκλοφορεί κι ένα iPad mini 5 τα οποία θα έχουν ταχύτερους επεξεργαστές. Ωστόσο επίσημες πληροφορίες και ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν έχουν ανακοινωθεί, θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη δήλωση από την Apple.

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.