To foldable της Apple εμφανίζεται σε εντυπωσιακά renders

Apple, To foldable της Apple εμφανίζεται σε εντυπωσιακά renders

Apple, To foldable της Apple εμφανίζεται σε εντυπωσιακά renders

Από όποια πλευρά και αν το κοιτάξει κανείς, το υβρίδιο μεταξύ iPad και MacBook της Apple είναι χάρμα οφθαλμών. Τα renders που εμφανίστηκαν online μας δίνουν μία καλή εικόνα για το πώς θα μπορούσε να είναι το μοντέλο αυτό.

Η Apple εννοείται ότι κινείται υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας αναφορικά με το εάν ετοιμάζει κάτι τέτοιο για το άμεσο μέλλον. Δεν είναι λίγες, πάντως, οι πηγές που εκτιμούν ότι δεν θα περιμένουμε πολύ μέχρι να δούμε μία τέτοια συσκευή από την Apple. Τα renders που έκαναν την εμφάνισή τους online μας δίνουν και άλλες πληροφορίες για το σχεδιασμό του.

Apple, To foldable της Apple εμφανίζεται σε εντυπωσιακά renders

Κύριο στοιχείο του σχεδιασμού είναι η ύπαρξη ενός touchpad στο κάτω μέρος, στοιχείο που παραπέμπει σε MacBook, ενώ η συσκευή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα με τη βοήθεια ενός stylus. Ήδη έχουν προταθεί και κάποια ονόματα όπως το MacBook Folio για το νέο προϊόν.

Apple, To foldable της Apple εμφανίζεται σε εντυπωσιακά renders

Η οθόνη, στην πλήρη ανάπτυξή της, θα έχει διαγώνιο 20 ιντσών, με την ποιότητά της να φτάνει τουλάχιστον στο 4Κ. Ο τρόπος κλεισίματος θα μοιάζει με εκείνον ενός φορητού υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να λειτουργεί και ως ένα γιγάντιο tablet.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2022

Υποθέτω θα ‘χει και γιγάντια τιμή (ως συνήθως) ….

Πάτνως αν εκεί στην apple καταφέρουν και φτιάξουν πραγματικά εύκαμπτη οθόνη όπου δεν θα φαίνεται γραμμή στη μέση, αυτομάτως θα πάρουν κεφάλι στην κούρσα των foldables.

Paschalis

10k το λιγότερο …

Aλεξ

δεν ταιριαζουν στο προφιλ της apple τετοια τολμηρα βήματα , συνήθως παει συντηρητικά και πολύ σφιχτα , τετοια προτζεκτ βλέπουμε συνήθως σε PC Android κατασκευαστές

Μανος

Και θα βγει γύρω στο 2029

ΑΝΔΡΕΑΣ

Διπλωσε το το τιμημενο ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.