Το Google Update φέρνει αλλαγές στο Password Manager – Τι άλλο θα προσφέρει στους χρήστες;

Google Update Password Manager, Το Google Update φέρνει αλλαγές στο Password Manager – Τι άλλο θα προσφέρει στους χρήστες;

Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού το Google Update του Ιανουαρίου που φέρνει νέες λειτουργίες για τους χρήστες, με το Password Manager να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Πιο συγκεκριμένα, το Google Password Manager θα σας επιτρέψει να προσθέσετε σημειώσεις στις καταχωρίσεις του κωδικού πρόσβασής σας. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή ενημέρωση, θα είναι χρήσιμη για χρήστες που έχουν πολλούς λογαριασμούς σε πολλές υπηρεσίες. Ακόμη το Πορτοφόλι Google ετοιμάζει μία οπτική αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση για κινητά, χωρίς όμως να υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για αυτό.

Ο σαρωτής Android QR έχει επίσης λάβει όχι ένα, αλλά πολλά νέα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα οι φωτογραφίες με κωδικούς QR μπορούν πλέον να σαρωθούν εκ νέου για πρόσβαση στο περιεχόμενο του κωδικού QR αργότερα. Ακόμη ο σαρωτής QR είναι πλέον σε θέση να ανιχνεύει έξυπνες οικιακές συσκευές με δυνατότητα Matter για γρήγορη εγκατάσταση. Τέλος ο σαρωτής υποστηρίζει πλέον τον κωδικό UPI, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως από συστήματα πληρωμών στην Ινδία

Το Play Store ενημερώθηκε, τόσο ως υπηρεσία όσο και ως εφαρμογή. Για αρχή, το Play Protect είναι πλέον πιο έξυπνο και καλύτερα εξοπλισμένο για τον εντοπισμό κακόβουλων εφαρμογών. Το ίδιο το Play Store είναι βελτιστοποιημένο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναμένουν ταχύτερες και αδιάλειπτες λήψεις. Φυσικά, άλλα μικρά σφάλματα έχουν επίσης κολλήσει.

Η εφαρμογή Παιχνίδια Play επίσης έχει αναθεωρηθεί, ενώ έχει λάβει συμβατότητα με υπολογιστή. Προς το παρόν, έχουν προστεθεί περισσότερες περιπτώσεις χρήσης για το προφίλ Παιχνιδιών Play, πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι περισσότερα παιχνίδια και εφαρμογές θα το έχουν ως επιλογή σύνδεσης για αποθήκευση της προόδου.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.