To Harry Potter Smartwatch της OnePlus απογοητεύει την αγορά

, To Harry Potter Smartwatch της OnePlus απογοητεύει την αγορά

Πόσο σου αρέσει ο Χάρρυ Πότερ; Αρκετά για να αγοράσεις μία συσκευή που ο ίδιος ο Dan Siefert αποκάλεσε “basic και βαρετή” και η Victoria Song του Gizmodo αποκάλεσε “Το χειρότερο smartwatch που έχει χρησιμοποιήσει; Αν ναι, να η limited-edition ευκαιρία σου. To  OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition είναι μια ακόμα απογοητευτική προσπάθεια της εταιρείας για ένα smartwatch με θέμα τον νεαρό μάγο. Κοστολογείται προς το παρόν στα ₹16,999 (περίπου $225) και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ινδία. Αυτό είναι λίγο παραπάνω από το κόστος των κανονικών smartwatch, ₹14,999 (περίπου $200). To NDTV λέει πως το ρολόι θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου. 

Η περιοσμένη έκδοση του ρολογιού φυσικά περιλαμβάνει χαρακτηριστικά με θέμα τον Harry Potter. Έχει χάλκινες χρωματικές αποχρώσεις και καφέ δερμάτινο λουράκι στολισμένο με το λογότυπο του brand και έρχεται σε ένα κουτί που έχει θέμα την μαγική είσοδο του Diagon Alley.

Οι τροποποιήσεις του λογισμικού του περιλαμβάνουν έξι θεματικές όψεις, τέσσερις εκ των οποίων βασίζονται στο σχολείο του Hogwarts καθώς και κινούμενες εικόνες εκκίνησης και φόρτισης. To XDA Develpopers έχει πάρει το ρολόι στα χέρια τoυ, αν θέλετε να διαβάσετε την εμπειρία του.

Παρά τις απογοητευτικές πρώτες κριτικές, η OnePlus αναβαθμίζει το ρολόι από την μέρα που κυκλοφόρησε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά όπως την λειτουργεία always-on-display και την λειτουργεία τηλεχειστηρίου κάμερας. Αλλά σύμφωνα με τον Dan και την εμπειρία που έχει με τα smartwatch, χρεάζονται πολλά περισσότερα από μία θεματική για να μετατραπεί σε must-have συσκευή.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Πρωτον… αναρωτιεμαι τι ποσοστο Ινδων εχουν ιδεα απο ταινιες harry potter….Δευτερον τελειως ακυρη η χρονικη περιοδος κυκοφοριας…Δεν βγαινει αμεσα καποια ταινια Fantastic beasts ή και το πολυ-αναμενομενο open world game στο κοσμο του HP……

ItsMeKarypas

Και απ’την μύγα ξίγκι έχω να πω εγώ φίλτατε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.