Το iFixit κάνει φύλλο και φτερό ένα HomePod δεύτερης γενιάς

homepod, Το iFixit κάνει φύλλο και φτερό ένα HomePod δεύτερης γενιάς

Ο ιστότοπος επισκευής iFixit διέλυσε ένα HomePod δεύτερης γενιάς, συσκευή που η Apple άρχισε να πουλά την περασμένη εβδομάδα. Στη συνέχεια, μοιράστηκε ένα βίντεο με το teardown της συσκευής, στο οποίο αξιολόγησε και τη δυνατότητα επισκευής της.

Το HomePod 2 μοιάζει πολύ με το αρχικό HomePod, ωστόσο ο σχεδιασμός του τώρα κάνει πιο εύκολη την επισκευή αφού χρησιμοποιείται λιγότερη κόλλα. Με το αρχικό ‌HomePod‌, το iFixit έπρεπε να καταφύγει σε ειδικά εργαλεία κοπής, αλλά η νέα έκδοση με τη λιγότερη κόλλα, το κάνει πιο εύκολο να το ανοίξει.

Στο εσωτερικό του ‌HomePod‌ δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Βλέπουμε τον επεξεργαστή S7, LED που εμφανίζονται μέσω της οθόνης στο επάνω μέρος, ένα μεγάλο εσωτερικό woofer, πλακέτα ενισχυτή, ψύκτρα, τροφοδοτικό και πέντε tweeter.

Συγκεκριμένα για το woofer παρατηρήθηκε πόσο πολύ κινείται ακόμα και όταν η ένταση δεν έχει μεγιστοποιηθεί. Με όλα τα εξαρτήματα ήχου να έχουν αφαιρεθεί, ο αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας είναι ορατός στο κάτω μέρος της συσκευής και είναι ο ίδιος που υπάρχει στο HomePod mini.

Συνολικά, το iFixit είπε ότι το ‌HomePod‌ 2 ήταν εκπληκτικά εύκολο στην αποσυναρμολόγηση χάρη στη λιγότερη κόλλα και όσοι θέλουν να το επισκευάσουν θα μπορούν ευκολότερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple HomePod HomePod

Η Apple δοκιμάζει ένα HomePod τρίτης γενιάς με οθόνη αφής LCD

Εικόνες που διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν στο Χ δείχνουν μια κυκλική οθόνη αφής LCD που δοκιμάζεται σε ένα νέο έξυπνο ηχείο HomePod.

Gear Apple HomePod featured HomePod

YouTube Music: Υποστηρίζεται επίσημα από το Apple HomePod

Το YouTube Music είναι πλέον διαθέσιμο απευθείας στο HomePod και στο HomePod mini της Apple, χάρη στη νέα υποστήριξη ενσωμάτωσης Siri.

Software Apple HomePod Siri

Youtube Music: Έρχεται αποκλειστική εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές

Η ψηφιακή βοηθός Siri στο Homepod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα το κάνει.

Gear Apple HomePod HomePod

Καθυστερεί το HomePod της Apple με οθόνη

Το project της Apple να σχεδιάσει το πρώτο της HomePod με οθόνη αναβλήθηκε μέχρι το επόμενο έτος το νωρίτερο.