Το Lenovo Thinkbook Plus θα έχει δεύτερη οθόνη στο πληκτρολόγιο

, Το Lenovo Thinkbook Plus θα έχει δεύτερη οθόνη στο πληκτρολόγιο

Μία εικόνα για το επερχόμενο Lenovo Thinkbook Plus αποκαλύπτει μία πολύ ενδιαφέρουσα σχεδιαστική επιλογή στο πληκτρολόγιο. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Twitter και δείχνει έναν διαφορετικό σχεδιαστικό δρόμο για τη δεύτερη οθόνη σε ένα laptop.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lenovo Thinkbook Plus θα είναι ένα laptop με οθόνη 17 ιντσών, το οποίο στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου θα έχει μία οθόνη αντί για το παραδοσιακό numpbad. Η συγκεκριμένη οθόνη θα μπορεί να έχει πολλές χρήσεις, από την προβολή στοιχείων χειρισμού, όπως είναι ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο, ή ένα σημείο σχεδιασμού με την υποστήριξη stylus.

H ευαισθησία της οθόνης αυτής θα επιτρέπει έως και τη ζωγραφική πάνω της, όπως τουλάχιστον δείχνει η μία και μόνη φωτογραφία του laptop που έκανε την εμφάνισή της στο λογαριασμό του Evan Blass στο Twitter. Σε αυτή τη φάση δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της οθόνης αυτής, αλλά μία τέτοια διάταξη θα μπορούσε να βρει ευρεία εφαρμογή σε ποικίλα σενάρια χρήσης, ειδικά στα χέρια ενός δημιουργικού επαγγελματία.

Το συγκεκριμένο laptop αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο πλαίσιο της φετινής CES.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.