To Pixel Watch υποστηρίζει την χρήση καρτών συγκοινωνίας – Η αλλαγή της Google

Pixel Watch Google, To Pixel Watch υποστηρίζει την χρήση καρτών συγκοινωνίας – Η αλλαγή της Google

H Google προχωρά σε μία σημαντική αλλαγή όσων αφορά το Pixel Watch, καθώς το Πορτοφόλι θα υποστηρίζει και την χρήση των καρτών συγκοινωνίας στο μέλλον.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η Google μοιράστηκε μια συλλογή θεμάτων για τα οποία ρωτούσαν οι χρήστες στα φόρουμ υποστήριξης για το Pixel Watch. Εκτός από την έλλειψη φόρτισης Qi και συμβουλές για την επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, η εταιρεία αναφέρει ότι μια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού θα επιτρέψει στους κατόχους να χρησιμοποιούν τις κάρτες συγκοινωνίας που είναι αποθηκευμένες στο Πορτοφόλι.

Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, ενώ η ημερομηνία που θα ενσωματωθεί στα ρολόγια βρίσκεται στον “αέρα”. Μέχρι τότε, οι υπόλοιποι θα πρέπει να “ζηλεύουν” τους επιβάτες που φορούν ρολόγια Pixel στην Ιαπωνία, οι οποίοι έχουν ήδη πρόσβαση μέσω του συστήματος Suica.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.