Το PlayStation VR2 έρχεται το Φεβρουάριο – Πόσο θα κοστίζει

playstation vr2, Το PlayStation VR2 έρχεται το Φεβρουάριο – Πόσο θα κοστίζει

Η Sony ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PlayStation VR2 headset. Θα κυκλοφορήσει, λοιπόν, στις 22 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, αλλά οι προπαραγγελίες ξεκινούν σε μερικές εβδομάδες από τώρα.

Το PSVR2 θα κοστίζει 550 $ / 600 €, γεγονός που το καθιστά πιο ακριβό από το πρωτότυπο των 400 $. Θα είναι πιο ακριβό και από το Meta Quest 2, ακόμη και μετά την αύξηση της τιμής στα 400 δολάρια. Στο βασικό πακέτο περιλαμβάνονται, εκτός από το VR headset, δύο controllers VR2 Sense και στερεοφωνικά ακουστικά.

playstation vr2, Το PlayStation VR2 έρχεται το Φεβρουάριο – Πόσο θα κοστίζει

Ακόμα, ο φορτιστής για τα χειριστήρια κοστίζει 50 €, ενώ το πακέτο Horizon Call of the Mountain περιλαμβάνει και ένα voucher για το παιχνίδι.

Οι ενδιαφερόμενοι στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο θα μπορούν να προμηθευτούν το headset μόνο από το επίσημο κατάστημα direct.playstation.com. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 15 Νοεμβρίου.

Σε άλλες αγορές, τα ακουστικά VR θα πωλούνται μέσω των συμμετεχόντων λιανοπωλητών. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν επίσης στις 15 Νοεμβρίου.

playstation vr2, Το PlayStation VR2 έρχεται το Φεβρουάριο – Πόσο θα κοστίζει playstation vr2, Το PlayStation VR2 έρχεται το Φεβρουάριο – Πόσο θα κοστίζει

Παράλληλα η Sony ανακοίνωσε 11 νέους τίτλους για το PlayStation VR2: The Dark Pictures: Switchback VR, Crossfire: Sierra Squad, The Light Brigade, Cities VR – Enhanced Edition, Cosmonious High, Hello Neighbor: Search and Rescue, Jurassic World Aftermath Collection, Pistol Whip VR, Zenith: The Last City, After The Fall και Tentacular. Αυτά έρχονται να προστεθούν σε πρόσφατα ανακοινωμένους τίτλους. όπως το νέο παιχνίδι Horizon, το Resident Evil Village και μερικά ακόμη παιχνίδια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.