Το πρώτο HomePod της Apple με οθόνη ίσως έρθει το πρώτο εξάμηνο του 2024

homepod apple, Το πρώτο HomePod της Apple με οθόνη ίσως έρθει το πρώτο εξάμηνο του 2024

Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, προχώρησε σε μια πρόβλεψη αναφορικά με το επόμενο HomePod της εταιρείας. Όπως είπε, ένα «επανασχεδιασμένο» HomePod με πάνελ 7 ιντσών θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του επόμενου έτους, με στόχο να «επιτρέψει τη στενότερη ενοποίηση με τα άλλα προϊόντα υλικού της Apple». Αυτό σηματοδοτεί μια «σημαντική αλλαγή στη στρατηγική της εταιρείας για το έξυπνο σπίτι».

Με μια οθόνη αφής 7 ιντσών, αυτό το HomePod πιθανότατα θα ανταγωνιστεί άμεσα τις έξυπνες οθόνες Nest Hub (2ης γενιάς) της Google 99 $ και τις έξυπνες οθόνες Echo Show 8 (2ης γενιάς) $130 της Amazon.

Θυμίζουμε και μια παλαιότερη πρόβλεψη του αναλυτή Mark Gurman, ο οποίος είχε πει ότι η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad με έξυπνο οικιακό dock με το όνομα HomePod.

Εάν μια τέτοια συσκευή είναι πράγματι στα σκαριά – και αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα όσο αξιόπιστος αναλυτής και αν είναι -, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα την κοστολογήσει η Apple προκειμένου να είναι ανταγωνιστική.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.