Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

Razer Edge, Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge.

Το Razer Edge διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon. Το tablet θα κυκλοφορήσει με το Razer Kishi V2 Pro, μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του Razer Kishi V2. Αυτό το βελτιωμένο χειριστήριο διαθέτει αποκλειστική έξοδο ακουστικών και απτικά και, φυσικά, ταιριάζει στο tablet της Razer.

Οι προδιαγραφές για την οθόνη του tablet ακούγονται εντυπωσιακές, με AMOLED 6,8″, 144hz, 2400×1080. Η υποστήριξη 144hz είναι εξαιρετική και αξίζει να δούμε και μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με τον κύριο ανταγωνιστή του, το Logitech G Cloud. Δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών στο ίδιο το tablet, όμως θα βρείτε τη θύρα στο χειριστήριο Kishi v2 Pro.

Στο Razer Edge, υπάρχει ένας επεξεργαστής Snapdragon G3x Gen1, που κατασκευάστηκε ειδικά για το Edge και θα πρέπει να είναι περισσότερο από επαρκής, δεδομένου ότι θα κάνετε ροή κατά κύριο λόγο. Για το σκοπό αυτό, το Razer Edge υποστηρίζει WiFi 6E για το σπίτι και 5G εν κινήσει. Υπάρχουν έξι αεραγωγοί στο πίσω μέρος της συσκευής για να διατηρείται δροσερή, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ενεργή ψύξη με εσωτερικό ανεμιστήρα. Η καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι απαραίτητη για μια συσκευή όπως αυτή και τα 5000 mAh του Edge ελπίζουμε ότι θα επαρκούν. Η οθόνη 144 Hz μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο εδώ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα μέχρι να δοκιμαστεί η μονάδα.

Το Razer Edge έρχεται με προεγκατεστημένα Game Pass, Nvidia GeForce και Steam Link και επειδή είναι tablet Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε παιχνίδια από το Play Store.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.