Και το Redmi Pad έρχεται στις 4 Οκτωβρίου

redmi pad, Και το Redmi Pad έρχεται στις 4 Οκτωβρίου

Η Xiaomi θα αποκαλύψει τη σειρά 12T στις 4 Οκτωβρίου και, όπως ανακοίνωσε επίσημα, θα παρουσιάσει και ένα νέο tablet την ίδια μέρα, το Redmi Pad.

Ενώ η σειρά 12T θα παρουσιαστεί στο Μόναχο της Γερμανίας, το Redmi Pad θα γίνει επίσημο μέσω μιας εκδήλωσης στην Ινδία που θα ξεκινήσει το μεσημέρι τοπική ώρα.

Το νέο tablet διαφημίζεται ως η «σωστή επιλογή για ψυχαγωγία, gaming, e-learning και περιήγηση». Η εικόνα που μοιράστηκε η κινεζική μάρκα αποκαλύπτει ότι το Redmi Pad θα είναι σε πράσινο χρώμα, με το πίσω πάνελ να διαθέτει κάμερα 8MP. Ωστόσο, μια άλλη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της Xiaomi αποκαλύπτει ότι θα υπάρχει επίσης ένα μοντέλο γκρι χρώματος.

Η Xiaomi δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις προδιαγραφές του, αλλά προηγούμενες διαρροές αποκάλυψαν ότι το tablet θα διαθέτει Helio G99 SoC, MIUI που βασίζεται σε Android 12 και έως 4 GB RAM και έως 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Αναμένεται να έχει οθόνη LCD 10,61″ 90Hz ανάλυσης 2.000×1.200 pixel και μπαταρία 8.000 mAh με φόρτιση 18W. Ωστόσο, ο φορτιστής που θα είναι στο κουτί θα φτάνει τα 22,5W.

redmi pad, Και το Redmi Pad έρχεται στις 4 Οκτωβρίου

Το tablet φέρεται να διαθέτει επίσης τέσσερα ηχεία με πιστοποίηση Dolby Atmos και κάμερα 8MP στο μπροστινό μέρος με FOV 105°. Οι πλήρεις χρωματικές επιλογές μάλλον θα είναι Graphite Grey, Moonlight Silver και Mint Green.

redmi pad, Και το Redmi Pad έρχεται στις 4 Οκτωβρίου

Να πούμε ότι αυτές είναι οι προδιαγραφές του μοντέλου Wi-Fi και η cellular έκδοση φημολογείται ότι θα έρθει με διαφορετική οθόνη (11,2″) και μπαταρία (7.800 mAh).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.