Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.
Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, η μάρκα αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια έκδοση 4G, η οποία θα παρουσιαστεί στις 29 Ιουλίου στην Ινδία.
Η Redmi είπε ότι το Pad SE 4G θα έχει οθόνη HD, Dolby Atmos και αποθήκευση έως 128 GB. Επιπλέον, η μάρκα αποκάλυψε ότι θα διαθέτει κύρια κάμερα 8MP και κάμερα selfie 5MP.
Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν από το Redmi αποκάλυψαν ότι το Redmi Pad SE 4G θα είναι σε μπλε και πράσινο χρώμα, με το πίσω πάνελ να φέρει ένα κυκλικό camera island αντί της μονάδας που είχε στο περσινό μοντέλο.
Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.
Φούρνος που ψήνει πίτσα σε 2,5 λεπτά, εστία OnePot Pasta που μαγειρεύει μόνη της τα ζυμαρικά και σκούπα χειρός 550 γραμμαρίων: τι είδαμε από κοντά στο περίπτερο της AEG στην IFA 2026.
Σχόλια