Το Samsung Galaxy Tab S8 είναι το πρώτο tablet που έλαβε την ενημέρωση Android 13

Samsung Galaxy Tab S8, Το Samsung Galaxy Tab S8 είναι το πρώτο tablet που έλαβε την ενημέρωση Android 13

Μετά την κυκλοφορία της ενημέρωσης Android 13 για τις σειρές Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G, Galaxy Note 20, Galaxy S20, Galaxy S21 και Galaxy S22, η Samsung κυκλοφόρησε την ενημέρωση λογισμικού και για το Galaxy Tab S8.

Αυτήν τη στιγμή, μόνο τα μοντέλα 5G του Galaxy Tab S8 λαμβάνουν τη σταθερή ενημέρωση Android 13 σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Το Galaxy Tab S8 λαμβάνει την ενημέρωση με την έκδοση λογισμικού X706BXXU2BVK4. Το Galaxy Tab S8+ λαμβάνει την ενημέρωση με την έκδοση λογισμικού X806BXXU2BVK4 , ενώ το Galaxy Tab S8 Ultra λαμβάνει την ενημέρωση με την έκδοση λογισμικού X906BXXU2BVK4.

Η ενημέρωση φέρνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου 2022 που διορθώνει ευπάθειες απορρήτου και ασφάλειας σε smartphone και tablet Galaxy. Η ενημέρωση φέρνει ταχύτερη απόδοση, δεκάδες νέες δυνατότητες λογισμικού, ανανεωμένο σχεδιασμό διεπαφής χρήστη και βελτιωμένο απόρρητο και ασφάλεια.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.