Το ένα τρίτο των κατόχων MacBook Pro θέλει το νέο μοντέλο

, Το ένα τρίτο των κατόχων MacBook Pro θέλει  το νέο μοντέλο

Τα στοιχεία από την αγορά δείχνουν ότι οι παρόντες κάτοχοι MacBook περιμένουν πώς και πώς την παρουσίαση του νέου μοντέλου. Το ένα τρίτο των κατόχων MacBook ετοιμάζονται να μπουν σε ρυθμούς M1X με το νέο μοντέλο.

Οι οιωνοί από την αγορά είναι θετικοί για την πορεία του επερχόμενου MacBook Pro της Apple με τον επεξεργαστή M1X. Εύλογο είναι το υψηλό ενδιαφέρον του κοινού (κάτοχοι Apple και μη…) για το νέο μοντέλο MacBook Pro που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Apple Unleashed Event.

H Apple αναμένεται να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα στο πλαίσιο του προγραμματισμένου event της. Το ένα θα έχει διαγώνιο οθόνης 14 ίντσες και το άλλο θα είναι στις 16 ίντσες και θα είναι το πιο καλά εξοπλισμένο από τα δύο, με την τεχνολογία της οθόνης να είναι και στις δύο περιπτώσεις mini LED.

Εκτός από τους φορητούς υπολογιστές της, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και την τρίτη γενιά των AirPods, όπως ισχυρίζονται κάποιες φήμες μέχρι τώρα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple MacBook featured

Φήμες για αναδιπλούμενο Apple Macbook 20 ιντσών σε τρία χρόνια

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα MacBook 20 ιντσών με αναδιπλούμενη οθόνη σε περίπου τρία χρόνια.

Gear Apple MacBook MacBook MacBook Pro

MacBook Pro: Είναι αρκετά τα 8GB μνήμης RAM;

To αν τα 8GB μνήμης RAM είναι αρκετά για ένα MacBook Pro της Apple είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό.

Gear Apple Apple MacBook featured

Νέα MacBook Pro 14″ και 16″ από την Apple με τσιπ M3 και χωρίς το Touch Bar

Στην εκδήλωση “Scary Fast” η Apple παρουσίασε τα νέα notebook MacBook Pro 14″ και 16″ σε πολλαπλές διαμορφώσεις, όλες με τα νέα τσιπ M3. 

Gear Apple Apple MacBook featured

Apple: Φήμες για τρία νέα προϊόντα μέχρι τον Απρίλιο

Έχουμε φτάσει ήδη στον Μάρτιο και οι φήμες “φουντώνουν” για το γεγονός ότι η Apple θα ανακοινώσει τρία νέα προϊόντα μέχρι Απρίλιο.