Το Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition παρουσιάστηκε στο MWC

xiaomi wireless ar glass, Το Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition παρουσιάστηκε στο MWC

H Χiaomi ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού MWC αφού, εκτός από το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς Xiaomi 13, είχαμε και την παρουσίαση των Xiaomi Wireless AR Glass.

xiaomi wireless ar glass, Το Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition παρουσιάστηκε στο MWC

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ζευγάρι ασύρματων έξυπνων γυαλιών που συνδέονται με το τηλέφωνό σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή και προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία AR, χωρίς καλώδια και dongles. Δεν διαθέτουν ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, επομένως πρέπει να συνδεθούν σε μια κεντρική συσκευή για να λειτουργήσουν.

Τα γυαλιά διαθέτουν δύο οθόνες Micro OLED με μια μονάδα πρίσματος ελεύθερης μορφής που καθοδηγεί το φως που προβάλει περιεχόμενο στα μάτια. Διαθέτουν μέγιστη φωτεινότητα έως και 1200 nits ανά μάτι. Η Xiaomi ενσωμάτωσε επίσης τρεις μονάδες κάμερας που χρησιμοποιούνται για τη χαρτογράφηση του περιβάλλοντος κόσμου του χρήστη.

xiaomi wireless ar glass, Το Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition παρουσιάστηκε στο MWC

Το AR Glass διαθέτει ηλεκτροχρωμικούς φακούς με λειτουργία βύθισης για πλήρη βύθιση στον εικονικό χώρο και διαφανή λειτουργία για να επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει αντικείμενα από το περιβάλλον του. Ακόμα, διαθέτει δομή κράματος μαγνησίου-λιθίου με στοιχεία από ανθρακονήματα και ζυγίζει 126 γραμμάρια.

Όπως και το Meta Quest Pro, το Xiaomi Wireless AR Glass διαθέτει την πλατφόρμα Snapdragon XR2+ Gen 1 της Qualcomm και υποστηρίζει την πλατφόρμα προγραμματιστών Snapdragon Spaces XR. Η Xiaomi ανέπτυξε επίσης τα δικά της χειριστήρια AR Gesture με χωρική ανίχνευση για ακριβείς ελέγχους και λειτουργία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.