TOCHIC Qi: Λεπτός ασύρματος φορτιστής σε σούπερ τιμή

Το ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest προσφέρει τον ασύρματο φορτιστή TOCHIC Qi σε μειωμένη τιμή για λίγες μέρες. Ο TOCHIC Qi αποτελεί έναν λεπτό ασύρματο (για την ακρίβεια επαγωγικό) φορτιστή, ο οποίος προσφέρει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, εύκολα και γρήγορα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το επαγωγικό pad του TOCHIC Qi στην πρίζα και κατόπιν μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βάλετε το κινητό σας επάνω να φορτίσει.

TOCHIC Qi χωρίς τελωνείο τιμή Κίνα, TOCHIC Qi: Λεπτός ασύρματος φορτιστής σε σούπερ τιμή

Το TOCHIC Qi είναι συμβατό με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi κι έτσι μπορεί να φορτίσει τις συσκευές που παρέχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης όπως τα iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S6 / S6 Edge / S6 Edge Plus / Note / S7 / S7 Edge / S8 / S8 Plus / Note 8.

TOCHIC Qi χωρίς τελωνείο τιμή Κίνα, TOCHIC Qi: Λεπτός ασύρματος φορτιστής σε σούπερ τιμή

Με πάχος μόλις 8 χιλιοστά και βάρος 70 γραμμάρια, το TOCHIC Qi είναι μικρό και φορητό κι έτσι μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας παντού, από τη δουλειά μέχρι τα ταξίδια σας. Προσφέρει αυτόματη αναγνώριση και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 10W. Το TOCHIC Qi μπορεί αυτόματα να αναγνωρίσει την γρηγορότερη τάσηπροκειμένου να φορτίσετε γρηγορότερα. Έτσι, είτε το smartphone σας υποστηρίζει κανονική φόρτιση 5W, είτε γρήγορη 10W, το TOCHIC Qi εξασφαλίζει ότι φορτίζει με ασφάλεια. Να σημειωθεί ότι η ταχύτητα φόρτισης είναι ανεξάρτητη από το αν το smartphone είναι σε θήκη ή όχι.

TOCHIC Qi χωρίς τελωνείο τιμή Κίνα, TOCHIC Qi: Λεπτός ασύρματος φορτιστής σε σούπερ τιμή

Ακόμη, το TOCHIC Qi προστατεύει από την υπερφόρτιση. Όταν το smartphone σας φορτίσει πλήρως, η φόρτιση σταματάει και αρχίζει να φορτίζει ξανά όσο καταναλώνεται η ενέργεια. Εκτός από τον λεπτό και κομψό του σχεδιασμό, το TOCHIC Qi έρχεται με ένα αντιολισθητικό δαχτυλίδι από σιλικόνη στην περιοχή φόρτισης, ώστε η συσκευή σας να μην κινδυνεύει να γλιστρήσει ενώ φορτίζει.

To GearBest σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το TOCHIC Qi σε λευκό χρώμα, με έκπτωση 17% και σε σούπερ τιμή 9,44 ευρώ χωρίς έξοδα αποστολής και χωρίς τελωνείο.

TOCHIC Qi χωρίς τελωνείο τιμή Κίνα, TOCHIC Qi: Λεπτός ασύρματος φορτιστής σε σούπερ τιμή

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.