Tool for Pokemon Go: Ένα gadget για τους φανατικούς κυνηγούς πόκεμον

Όσοι είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε όλα τα πόκεμον εκεί έξω ακόμα και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, υπάρχει μια λύση ώστε να μην χαλάσετε το smartphone σας. Μια εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ για συσκευές της Apple ονόματι Catalyst κυκλοφόρησε ένα gadget για iPhones που υπόσχεται να σας καταστήσει αποτελεσματικότερους στο Pokemon Go.

Το “Εργαλείο για το Pokemon Go”, όπως ονομάζεται από την Catalyst, μπορεί να φορεθεί μόνο στις αδιάβροχες θήκες της εταιρείας και αποτελείται από δύο πλαστικές λωρίδες που επεκτείνονται παράλληλα, από το πάνω μέρος του iPhone μέχρι και το Home Button. Εκείνες ενώνονται σε δύο βάσεις (πάνω και κάτω) που εφαρμόζουν στις θήκες της Catalyst και προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σε πτώσεις (οι θήκες είναι ήδη ανθεκτικές, εκτός από αδιάβροχες).

Οι δύο λωρίδες λοιπόν θα οριοθετήσουν τις κινήσεις του δακτύλου σας κατά την διάρκεια ρίψεων pokeballs ώστε να τις πετάτε μόνο ευθεία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να πιάνετε τα πόκεμον χωρίς να σπαταλάτε pokeballs, ενώ επίσης θα είστε σε θέση να τα κυνηγήσετε ακόμα και με βροχή, αφού το iPhone σας θα καλύπτεται από την αδιάβροχη θήκη Catalyst.

Αν θέλετε να κάνετε δικιά σας μια θήκη Catalyst, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Μαζί θα λάβετε δωρεάν και το gadget για το Pokemon Go. Διαφορετικά, μπορείτε να το αγοράσετε ξεχωριστά με 10 δολάρια. Αν θέλετε να πιάσετε όλα τα πόκεμον, η Catalyst είναι εδώ για να σας βοηθήσει… και να σας αδειάσει λίγο την τσέπη!

Δείτε το video:

tool for pokemon go, Tool for Pokemon Go: Ένα gadget για τους φανατικούς κυνηγούς πόκεμον

tool for pokemon go, Tool for Pokemon Go: Ένα gadget για τους φανατικούς κυνηγούς πόκεμον

tool for pokemon go, Tool for Pokemon Go: Ένα gadget για τους φανατικούς κυνηγούς πόκεμον

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λακης

Πρέπει να έχεις πρόβλημα για να αγοράσεις αυτό!Άμα δε μπορείς το δάχτυλο σ να το σύρεις στην οθονη τότε καλύτερα να αφήσεις το smartphone Και να παίξεις με τουβλάκια

Chris

Οι φανατικοί κυνηγοί φίλε μου, τα πιάνουν με excellent curve ball και έχουν 99% accuracy.. Δεν νομίζω να το χρειάζονται

Δημητρης

και με τουβλακια να παιξει ολα κατω θα τα ριχνει..κανενα νοημα χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.

Games Niantic Pokemon Go

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store