Torchlight: Infinite: Έρχεται σε iOS και Android από την XD Inc και με closed beta

, Torchlight: Infinite: Έρχεται σε iOS και Android από την XD Inc και με closed beta

, Torchlight: Infinite: Έρχεται σε iOS και Android από την XD Inc και με closed beta

Η σειρά Torchlight μόνο άγνωστη δεν είναι στους φίλους των RPGs, καθώς αν και χαρακτηρίζεται ως κλώνος του Diablo, διαθέτει το δικό του στιλ σε ότι έχει να κάνει με το εικαστικό κομμάτι. Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα μικρό cinematic trailer για τη νέα προσθήκη στο franchise με την ονομασία Torchlight: Infinite, η οποία θα γίνει διαθέσιμη για φορητές συσκευές. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε κάτι από το Torchlight να κυκλοφορεί εκτός κονσολών και PC. Στο trailer αποκαλύπτεται ένα μέρος από την ιστορία τού παιχνιδιού, αλλά και ένας μέρος από τα skills. Όπως έγινε γνωστό, αρκετά σύντομα θα υπάρξει και μια closed beta για iOS και Android.

Το Torchlight: Infinite μας μεταφέρει σχεδόν 200 χρόνια μετά τα γεγονότα του Torchlight 2. Το σενάριο τοποθετείται στην εποχή που αποκαλείται ως Ember Technology Era, καθώς η ανθρωπότητα χρησιμοποιεί το Ember ως μόνιμη πηγή ενέργειας για τη λειτουργία των μηχανημάτων και την πρακτική μαγείας. Η διαφθορά δε θα αργήσει να έρθει. Σε αυτό το επικό ταξίδι στόχος σας είναι να βάλετε τέλος στο Ember Blight που διαφθείρει την γη της Leptis. Το ιερό αυτό καθήκον θα έχουν οι ήρωες στον κόσμο του Torchlight. Κάθε ήρωας θα έχει τα δικά του skills, που θα είναι χωρισμένα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

, Torchlight: Infinite: Έρχεται σε iOS και Android από την XD Inc και με closed beta

Η closed beta θα δώσει τη δυνατότητα στους παίχτες να ξεκινήσουν με 4 playable heroes, να επιλέξουν πάνω από 180 skills για τον χαρακτήρα τους, κάτι που θα δώσει ακόμα περισσότερη ελευθερία σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές, ακόμα και από τα αρχικά Torchlight. Όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν μέρος στην closed beta του Torchlight: Infinite κανόνας μια εγγραφή στο επίσημο ιστότοπο του παιχνιδιού. Άγνωστο παραμένει αν θα το δούμε κάποια στιγμή να μεταφέρεται και στα PC στο μέλλον. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Torchlight: Infinite μέσα από το trailer.

, Torchlight: Infinite: Έρχεται σε iOS και Android από την XD Inc και με closed beta

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.