Πρακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Toshiba

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τα προϊόντα της σειράς Canvio της Toshiba, που προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα απλό δώρο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα αφού απαθανατίσετε στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο να τις αποθηκεύσετε για να τις απολαμβάνετε ξανά και ξανά.

Toshiba χριστουγεννιάτικα δώρα, Πρακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Toshiba

Toshiba Canvio Premium – Για μοναδικό στυλ
Την ώρα που όλοι περιμένουν να ξετυλίξουν τα δώρα τους, ο Canvio Premium εμφανίζεται για να κλέψει την παράσταση με εντυπωσιακές άκρες και λαμπερό εξωτερικό περίβλημα αλουμινίου που το χαρίζουν εντυπωσιακή εμφάνιση. Διατίθεται σε έκδοση 1TB, 2TB ή 3TB, ενσωματώνει ό,τι καλύτερο στην τεχνολογία αποθήκευσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με PC είτε με Mac. Επιπλέον το κλείδωμα με κωδικό ασφαλείας σας βοηθάει να κρατήσετε ασφαλείς τις πληροφορίες σας και να έχετε class εσωτερικά και εξωτερικά.

Toshiba χριστουγεννιάτικα δώρα, Πρακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Toshiba

Toshiba Canvio Connect II – O μικρός σας βοηθός
Ακόμη και ο Άγιος Βασίλης χρειάζεται βοηθό, όπως και εσείς ενώ γυρίζετε από πάρτυ σε πάρτυ. Άρα χρειάζεστε τον Canvio Connect II, την ιδανική συσκευή για ταξίδια που σας προσφέρει μέχρι και 3TB στο χέρι σας και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή. Αλλά έχει και άλλους άσσους στο μανίκι. Μπορεί να μετατρέψει το PC σας σε personal cloud storage server, για να μοιράζεστε τη χαρά όπου και να βρίσκεστε. Διατίθεται με χωρητικότητα από 500GB έως 3TB capacity.

Toshiba χριστουγεννιάτικα δώρα, Πρακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Toshiba

Toshiba Canvio for Desktop – Αποθηκεύστε τις αναμνήσεις σας
Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Κάθε εποχή φεύγει σχεδόν όσο γρήγορα ήλθε. Οπότε όταν θα αποθηκεύετε τα στολίδια για του χρόνου, θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι οι αναμνήσεις σας είναι ασφαλείς. Εκεί αναλαμβάνει ο Canvio for Desktop. Ένα όμορφο desktop drive στο μαύρο του πιάνου, που σας προσφέρει χωρητικότητα έως 6TB storage και τις μεγαλύτερες ταχύτητες USB 3.0. Ιδανικός για να αποθηκεύετε τις στιγμές χριστουγεννιάτικης χαράς για χρόνια διατίθεται με χωρητικότητα 2TB έως 6TB.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.