TP-Link Talon AD7200: Το πρώτο 802.11ad router στον κόσμο με τριπλάσια ταχύτητα [CES 2016]

Η TP-Link ανακοίνωσε στην CES 2016 το πρώτο 802.11ad router στον κόσμο, το οποίο δίνει 4,600Mbps σύνδεση σε εύρος 57GHz-66GHz, δηλαδή όχι 5GHz όπως όλα τα routers, αλλά 50-60GHz. Το TP-Link Talon AD7200 μπορεί να συνδυάσει πολλαπλά bands για να ωθήσει την μέγιστη απόδοση στα 7200Mbps αν προσθέσετε 2.4GHz, 5GHz και 60GHz bands.

Είναι τόσο γρήγορο όσο μια 8-band 802.11ac μετάδοση και 11 φορές ταχύτερο απ΄ότι μια σύνδεση 802.11n. Το Talon έχει 8 κεραίες στο σύνολο (η κάθε μια με τον δικό της ενισχυτή) για να έχετε σήμα σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Με το συγκεκριμένο rourter έχεις 4 gigabit Ethernet ports και 2 USB 3.0. Να πούμε όμως ότι τα 60GHz δεν μπορούν να διαπεράσουν τους τοίχους, οπότε την super ταχύτητα θα την έχετε μόνο στο ίδιο δωμάτιο με το router. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να κατεβάσει μια 4K ταινία σε 4 λεπτά ή να μεταφέρει χιλιάδες φωτογραφίες σε 5 δευτερόλεπτα.

Η TP-Link δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμή για το Talon AD7200, αλλά θα έρθει αρχές του 2016 στην αγορά.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2016 εδώ

TP-Link Talon AD7200, TP-Link Talon AD7200: Το πρώτο 802.11ad router στον κόσμο με τριπλάσια ταχύτητα [CES 2016]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Red

αυτο θα σα κανει ψητο

lneam

μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και αναποδα σαν τραπεζακι …..

jonjon

Αυτο έχει ο magneto στο σπίτι τού!

PantGr

Εκτός απο Λορενα δεν γράφει κανείς αλλος μ εδω;

λεόντιος

στο ίδιο δωμάτιο βάζω utp οπότε fail

ChrisG

@jonjon γέλασα με την ψυχή μου.ωραίος.

Σιγά σιγά θα βάζουμε κεραίες κινητής μέσα στο σπίτι μας.έλεος με την τόση ακτινοβολία πιά.δορυφόροι,κινητές τηλεφωνίας,3g,4g,5g(σειρά έχει),ψηφιακές επίγειες κεραίες,ασύρματα δίκτυα παντού,ακόμη η σπαστική συνήθεια των γειτόνων να μην κλείνουν τα router τους όταν πέφτουν για ύπνο…όταν σβήνω το φως το βράδυ φωσφορίζω ολόκληρος.πέφτω για ύπνο το βράδυ και αν ανοίξω το wifi βλέπω καμιά δεκαριά στην λίστα του κινητού.ούτε στον ύπνο δεν μπορεί να ηρεμήσει ανθρωπος πλέον…έλεος…

Red

εγω εκλεισα το wifi και εβαλα ethernet και βρηκα την υγεια μου!

Iraklis

@Red αλουμινένιο καπελάκι έβαλες η ακόμα;

G.J.

Από που και ως που να κατεβάσει 4k σε μερικά λεπτά ? Τι βλακειες λέτε στο άρθρο καταλαβαινετε την διαφορά της ταχύτητας δικτύου και της ταχύτητας ίντερνετ ? Τι να την κάνω αυτή την ταχύτητα όταν αφορά επικοινωνία και μεταφορά δεδομένων μεταξύ υπολογιστών του ίδιου δωματίου.

Red

@Iraklis Oχι ακομα αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear BMW CES 2016 Star

BMW i8 Mirrorless: Τέλος εποχής για τους εξωτερικούς καθρέφτες; [CES 2016]

Η BMW βρέθηκε στην έκθεση CES 2016 όπου παρουσίασε μια prototype έκδοση της BMW i8 στην οποία οι παραδοσιακοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες. Η BMW σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον τομέα των αυτοκινήτων, ο οποίος μέσα στα επόμενα χρόνια θα παρουσιάσει σημαντικές καινοτομίες που κάνουν τα οχήματα ακόμη πιο έξυπνα.

Gear CES 2016 Star

Identilock: Ξεκλειδώνει τη σκανδάλη μόνο με το δαχτυλικό αποτύπωμα [CES 2016]

Στις ΗΠΑ έχει ανοίξει μια τεράστια συζήτηση για τους περιορισμούς που θέλει να επιβάλει ο πρόεδρος Ομπάμα σχετικά με την οπλοκατοχή και μεγάλη μερίδα Αμερικανών αντιδρά. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ακόμη και μικρά παιδιά πιάνουν τα όπλα των γονιών τους και πυροβολούν σκοτώνοντας μέλη της οικογένειας χωρίς να αντιλαμβάνονται τι κρατούν στα […]

Gear CES 2016 drone Star

Ehang 184: To drone – “ιπτάμενο” αυτοκίνητο σε μεταφέρει όπου θέλεις [CES 2016]

Η καρδιά της τεχνολογίας και της καινοτομίας χτυπά στο Λας Βέγκας και την έκθεση CES 2016, η οποία και φέτος εντυπωσιάζει με τα όσα παρουσιάζονται εκεί. Η κινέζικη Ehang παρουσίασε το όραμά της για τα drones του μέλλοντος, που κάνουν πολλά περισσότερα απ’ότι σήμερα.

Gear CES 2016 Star

L’Oreal: Αυτοκόλλητο wearable μετρά την έκθεση στην UV ακτινοβολία [CES 2016]

H L’Oreal εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο από μια εταιρεία που ασχολείται με την γυναικεία ομορφιά και τα καλλυντικά. Η εταιρεία θέλει να γίνει λίγο πιο “high-tech” και βρέθηκε στο Λας Βέγκας στην έκθεση CES 2016, μαζί με την αφρόκρεμα της τεχνολογίας. Εκεί έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση που φυσικά δεν αφορά μόνο γυναίκες.