Τρελό scooter Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition με τιμή 799 ευρώ

, Τρελό scooter Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition με τιμή 799 ευρώ

Οι φίλοι της Xiaomi έχουν πλέον έναν πιο βολικό, μοντέρνο και ακριβό(!) τρόπο για να περιηγηθούν στην πόλη, που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή, το νέο Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition.

Η ολοκαίνουργια έκδοση συνδυάζει στοιχεία σχεδίασης από κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων με την προηγμένη μηχανική σκούτερ της Xiaomi, προσφέροντας αξιοπιστία, στυλ και άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Οι αναβάτες μπορούν να εκφράσουν το μοναδικό τους στυλ με τα εντυπωσιακά στοιχεία του Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition και το διακριτικό σήμα AMB κοντά στον πίσω τροχό.

Με την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία, το ολοκαίνουργιο σκούτερ μπορεί να ταξιδέψει με μέγιστη ταχύτητα 25km/ ώρα, έχοντας αυτονομία έως και 45km με μία μόνο φόρτιση. Ενώ κυριαρχεί το design, η ασφάλεια βρίσκεται στον πυρήνα του νέου μοντέλου, καθώς διαθέτει ένα αξιόπιστο σύστημα διπλού φρεναρίσματος, ελαστικά με αεροθάλαμο για την απορρόφηση κραδασμών και ενσωματωμένη οθόνη για απρόσκοπτη παρακολούθηση.

Η τιμή του Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition στην Ευρώπη θα είναι 799 ευρώ.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.