Τρία νέα Mac έρχονται στο επερχόμενο event της Apple

Mac, Τρία νέα Mac έρχονται στο επερχόμενο event της Apple

Mac, Τρία νέα Mac έρχονται στο επερχόμενο event της Apple

Καθώς η Apple ετοιμάζεται για το event της άνοιξης, γίνεται γνωστό ότι εκεί θα πρωταγωνιστούν τρία νέα μοντέλα Mac. Δεν γίνονται γνωστές άλλες λεπτομέρειες για κάθε μοντέλο ξεχωριστά, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις το λειτουργικό σύστημα είναι MacOS Monterey.

Η Apple έχει κάνει τρεις νέες καταχωρήσεις στην Ευρασιατική Οικονομική Βάση Δεδομένων, ενόψει της ανοιξιάτικης παρουσίασης που αρκετές πηγές τοποθετούν για την 8η Μαρτίου 2022. Οι καταχωρήσεις αυτές αφορούν στα μοντέλα A2615, A2686 και A2681, τα οποία θα έχουν το MacOS Monterey στη θέση του λειτουργικού συστήματος. Γίνεται σαφές ότι και στις τρεις περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με τρία νέα Mac, με το ένα από αυτά να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι το iMac με την οθόνη των 27 ιντσών.

Προφανώς, σε όλα τα νέα μοντέλα θα έχουμε Apple branded επεξεργαστές με τα νέα μοντέλα, εκτός από τον iMac με τη μεγαλύτερη οθόνη, να περιμένουμε ένα νέο Mac Mini, μαζί με το ανανεωμένο MacBook Air.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Το να μην φαίνεται πουθενά στην πρόσοψη το σήμα της εταιρίας, είναι πραγματικά θλιβερό για τον κατά τα άλλα εκπληκτικό αυτό υπολογιστή..

Δημητρης

Και το ό,τι θέλεις να φαίνεται είναι συνάμα θλιβερό…

Γιάννης

Νίκο, το ότι τα νέα iMac θα έχουν ως λειτουργικό το MacOS Monterey, είναι κάτι που με συγκλόνισε. Πώς βρίσκεις αυτές τις απίστευτες πληροφορίες πριν από όλους; Μπράβο! Συνέχισε να μας δίνεις τέτοιες ποιοτικές πληροφορίες.

Chris_BMW

Με πέθανες σατανά!

Αποστολος

Επομένως προτείνετε αν κάποιος θέλει να πάρει macbook air να μην πάρει τώρα;

Mpelesis

Προσωπικά θα πρότεινα να περιμένεις διότι είναι κρίμα να πάρεις το περσινό μοντέλο ένα μήνα περίπου πριν τη κυκλοφορία του νέου. Επίσης θα έχει νέο design λένε το οποίο μάλλον θα έχει πιο χρηστικό πληκτρολόγιο από το τωρινό. Κατά τα άλλα από άποψη απόδοσης μην περιμένεις να είναι σημαντικά πιο γρήγορο από το τωρινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.