TTR-SB Seawolf: Υποβρύχιο αξίας 1000 δολαρίων για την GoPro

Για τους λάτρεις των GoPro, η ttrobotix ανακοίνωσε επίσημα το TTR-SB Seawolf, το υποβρύχιο gadget που μεταφέρει την GoPro κάτω από την επιφάνεια του νερού για να τραβήξετε τα πλάνα που θέλετε. Το υποβρύχιο ελέγχεται μέσω τηλεχειρισμού (υπάρχουν δύο εκδόσεις 2.4 και 5.8 GHz) ή με συνδεδεμένο καλώδιο (15 ή 30 μέτρων).

Η έκδοση με τον τηλεχειρισμό των 5.8 Ghz και η έκδοση με το καλώδιο διαθέτουν και οθόνη LED 8 ιντσών για την παρακολούθηση της πορείας του υποβρυχίου, ενώ η έκδοση με τον τηλεχειρισμό των 2.4 Ghz προσφέρει σύνδεση σε smartphones. Η μπαταρία του δίνει αυτονομία 50 λεπτών και του επιτρέπει να κινείται μέχρι βάθος περίπου 10 μέτρων.
Μπορεί να πιάσει ταχύτητα 3.3 χιλιομέτρων την ώρα και ζυγίζει περίπου 8 κιλά.

Το TTR-SB Seawolf, θα βγει στην αγορά τον Αύγουστο με τιμή στα 1.000 δολάρια.

TTR-SB Seawolf: Υποβρύχιο αξίας 1000 δολαρίων για την GoPro, TTR-SB Seawolf: Υποβρύχιο αξίας 1000 δολαρίων για την GoPro

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Καλό αλλά μέχρι 10 μέτρα βάθος δεν έχει νόημα. Οποιοσδήποτε κολυμβητής μπορεί να δει στα 10 μέτρα βάθος και να τραβήξει με μια αδιάβροχη κάμερα. Αν πήγαινε στα 30-50 μέτρα ναι, θα ήταν πολύ ελκυστικό. Πάντως για αρχή καλό είναι. Πολύ πιθανόν σε λίγα χρόνια με 1000-1500 ευρώ να μπορείς να έχεις το δικό σου τηλεχειριζόμενο βαθυσκάφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max.

Gear GoPro

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.