TWS ακουστικά 1000 δολαρίων Αμερικής από τη Louis Vuitton

Louis Vuitton, TWS ακουστικά 1000 δολαρίων Αμερικής από τη Louis Vuitton

Τα true wireless earbuds πλέον αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ. Ωστόσο, τα περισσότερα μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους και έχουν, θα έλεγε κανείς, βαρετό σχεδιασμό. Οι Master & Dynamic σε συνεργασία με τη Louis Vuitton αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία σειρά από ξεχωριστά TWS, τα οποία προσφέρουν έναντι του ανάλογου αντιτίμου.

Μπορούμε να τα αποκαλούμε και εναλλακτικά MW07 Plus

Πέρυσι, η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει τα πρώτα Horizon Earphones των οποίων η τιμή πλησίαζε τα 1.000 δολάρια Αμερικής, συγκεκριμένα τιμολογούνταν στα 995 δολάρια Αμερικής ή περίπου 896 ευρώ.

Φέτος, η Louis Vuitton έβγαλε στην αγορά μία αναβαθμισμένη έκδοση των Horizon Earphones, η οποία έχει τιμή εκκίνηση τα 1.090 δολάρια Αμερικής ή περίπου 981 ευρώ. Η τιμή των ακουστικών ανεβαίνει αν κάποιος θέλει να προσθέσει διάφορες αναβαθμίσεις, τόσο σε επίπεδο λειτουργιών όσο και εμφάνισης.

Τα νέα Horizon Earphones βασίζονται στα MW07 Plus της Master & Dynamic, τα οποία κυκλοφόρησαν πέρυσι και τιμολογούνται στα 299 δολάρια Αμερικής ή περίπου 269 ευρώ. Ωστόσο, το όνομα της Louis Vuitton, το λογότυπο, και τα λοιπά, ανεβάζουν την τιμή πάνω από το χιλιάρικο.

Πέρα από τον σχεδιασμό, που προσφέρει στα νέα Horizon Earphones την αισθητική της Louis Vuitton, τα ακουστικά έχουν αυτονομία έως 10 ώρες και η θήκη τους προσφέρει επιπλέον 20 ώρες αδιάκοπης ακουστικής εμπειρίας. Επιπλέον, τα ακουστικά έχουν ambient listening mode, active noise cancellation, και πιο ευαίσθητα μικρόφωνα από τους προκατόχους τους.

Σίγουρα, οι περισσότεροι δεν θα έδιναν 800 δολάρια Αμερικής επιπλέον για να πάρουν απλά ένα design από τη Louis Vuitton. Ωστόσο, υπάρχει κοινό το οποίο θα πλήρωνε για ένα τέτοιο αξεσουάρ από την εταιρεία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.