Ultenic T10: Η πιο έξυπνη σκούπα ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι

Ultenic T10 Robot Vacuum, Ultenic T10: Η πιο έξυπνη σκούπα ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι

Ο σοφός μας λαός λέει ότι “η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά” και όλοι μας θέλουμε ο προσωπικός μας χώρος να είναι καθαρός και περιποιημένος για να τον ευχαριστιόμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Ωστόσο η καθημερινή ρουτίνα με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που λίγο πολύ όλοι έχουμε, μας κάνει στο τέλος της ημέρας να νιώθουμε κουρασμένοι, περιμένοντας το Σαββατοκύριακο να χαλαρώσουμε και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Είναι αλήθεια όμως πως οι δουλειές στο σπίτι είναι must και δε μπορούν να περιμένουν, οπότε θα πρέπει να τις κάνουμε, όχι μόνο το Σαββατοκύριακο αλλά και όποτε έχουμε χρόνο τις καθημερινές.

Ultenic T10 Robot Vacuum, Ultenic T10: Η πιο έξυπνη σκούπα ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι

Ο χρόνος όμως είναι περιορισμένος και όταν υπάρχει, αργά το απόγευμα, το χρειαζόμαστε για να ξεκουραστούμε, με συνέπεια να αναβάλουμε τις δουλειές του σπιτιού, με τον εαυτό μου να μην αποτελεί εξαίρεση από αυτή τη διαδικασία, με το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα να είναι από τις δουλειές που θα αφήσω για τελευταία, και πάντα σκεφτόμουν “τι καλά να γινόταν η δουλειά αυτή από άλλον και όχι εμένα” για να μπορέσω να ξεκουραστώ όσο περισσότερο γίνεται.

Αποκτήστε τη σκούπα ρομπότ Ultenic T10 σε προνομιακή τιμή από εδώ

Άρχισα επίσης να σκέφτομαι πως κάποια λύση θα υπάρχει για να αποφύγω το σκούπισμα στο σπίτι και μετά από αρκετό ψάξιμο στο internet, ανακάλυψα την Ultenic T10, τη σκούπα-ρομπότ που σκουπίζει μόνη της το σπίτι, ρυθμίζοντάς τη μέσω smartphone application, και μιας και είμαι gadgetάκιας που επενδύει σε κάθε τι νέο μπορεί να κάνει τη ζωή μου ευκολότερη, έκανα την αγορά που μεταμόρφωσε το σκούπισμα στο σπίτι σε διασκέδαση!

Ultenic T10 Robot Vacuum, Ultenic T10: Η πιο έξυπνη σκούπα ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα μόλις ενεργοποίησα την Ultenic T10, ήταν να εγκαταστήσω το application μέσω του οποίου διαπίστωσα πως η συγκεκριμένη σκούπα-ρομπότ μπορεί όχι μόνο να σκουπίζει αλλά και να σφουγγαρίζει! Εκτός αυτού όμως, το application μου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζω το πως θα σκουπίζει και σφουγγαρίζει η σκούπα, να προγραμματίσω το πότε θα σκουπίσει, δηλαδή ακόμα και όταν δε βρίσκομαι στο σπίτι, αλλά και να χαρτογραφώ το κάθε δωμάτιο έτσι ώστε να ξέρει που ακριβώς θα σκουπίσει.

Σημαντικό είναι επίσης το ότι έχω τη δυνατότητα να ελέγχω το επίπεδο της μπαταρίας, το πόση ώρα αλλά και πόσα τετραγωνικά έχει σκουπίσει, έχοντας έτσι τα πλήρη στοιχεία των δραστηριοτήτων της. Μια από αυτές και ίσως η εντυπωσιακότερη, είναι το ότι μπορώ να ρυθμίσω το άδειασμα των απορριμμάτων της σκούπας στο dock, κάθε φορά που επιστρέφει εκεί ή μια φορά στις 2 ή 3 χρήσεις, στο οποίο τοποθετείται και φορτίζει, και το σημαντικότερο, χωρίς να κάνω το παραμικρό μιας και η σκούπα-ρομπότ το κάνει αυτόματα μόνη της.

Ultenic T10 Robot Vacuum, Ultenic T10: Η πιο έξυπνη σκούπα ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι

Εντυπωσιακό είναι επίσης πως στην Ultenic T10 τοποθέτησα τη σακούλα για τα απορρίμματα χωρητικότητας 4.3 λίτρων και ήμουν ένα βήμα από το να ξεκινήσει το σκούπισμα, καθώς θα έπρεπε αρχικά να “σαρώσει” τα δωμάτια για να φτιάξει το χάρτη τους βάσει του οποίου θα κινείται, μέσω του LIDAR mapping, το οποίο καταγράφει κάθε λεπτομέρεια του δωματίου όπως τα φυσικά εμπόδια τα οποία η σκούπα αποφεύγει για να σκουπίσει και να σφουγγαρίσει με μεγάλη ακρίβεια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να ορίσουμε περιοχές του σπιτιού όπου δε θα σκουπίσουμε.

Αποκτήστε τη σκούπα ρομπότ Ultenic T10 σε προνομιακή τιμή από εδώ

Ξεκινώντας, επέλεξα το quiet mode στο οποίο η σκούπα λειτουργεί αθόρυβα και είναι αρκετό για καθημερινό καθάρισμα, ενώ όταν η σκούπα έφτασε σε δωμάτιο με χαλί, αντιλήφθηκε το ότι πλέον λειτουργεί σε διαφορετική επιφάνεια και άρχισε να δουλεύει σε full ταχύτητα για να απορροφήσει κάθε ίχνος σκόνης, ενώ ήταν εντυπωσιακό το ότι μόλις επέστρεψε στο σκληρό μωσαϊκό, η ταχύτητα λειτουργίας της επανήλθε στο quiet mode, τη στιγμή που προσπαθούσα να κατανοήσω το πόσο smart είναι το gadget καθαρισμού που είχα αγοράσει.

Ultenic T10 Robot Vacuum, Ultenic T10: Η πιο έξυπνη σκούπα ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι

Μετά από το σκούπισμα και τις άριστες εντυπώσεις που απέκτησα, νιώθοντας ταυτόχρονα τυχερός που επέλεξα τη σκούπα-ρομπότ Ultenic T10, ήρθε η στιγμή να επιλέξω μέσω του app πως θέλω και να σφουγγαρίζει τη στιγμή που σκουπίζει, κάτι το οποίο δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει, αλλά τελικά είναι εφικτό μέσω του 2σε1 δοχείου για σκόνη και νερό. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να διαλέξω ένα από τα 4 επίπεδα ψεκασμού του νερού για το σφουγγάρισμα μέσω του app, έτσι ώστε να έχουμε σταθερή ροή νερού και αποφυγή διαρροής στο πάτωμα.

Μιας και έχουμε μια έξυπνη σκούπα-ρομπότ, μπορεί να συνδεθεί με Alexa, Echo και Google Assistant έτσι ώστε να μπορούμε να ξεκινάμε το σκούπισμα ή και το σφουγγάρισμα μόνο με φωνητικές εντολές, χωρίς να κάνουμε κάποια άλλη κίνηση, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο καθώς μπορούμε να κάνουμε και άλλες δουλειές ταυτόχρονα.

Ultenic T10 Robot Vacuum, Ultenic T10: Η πιο έξυπνη σκούπα ρομπότ που καθαρίζει το σπίτι

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η αυτονομία της Ultenic T10, η οποία βασίζεται σε μπαταρία 5200mAh ικανή να δώσει 4 ώρες συνεχούς λειτουργίας, και μπορώ να πω ότι το σκούπισμα του χώρου μου ήταν μια εύκολη υπόθεση καθώς καθάρισε καλύτερα από όσο περίμενα, πάτωμα με μωσαϊκό, ξύλο αλλά και επιφάνεια με χαλί, χωρίς να αφήνει πίσω της υπολείμματα σκόνης.

Αποκτήστε τη σκούπα ρομπότ Ultenic T10 σε προνομιακή τιμή από εδώ

Η έξυπνη σκούπα Ultenic T10 αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα στο σπίτι, καθώς είναι εύκολη στη χρήση, η οποία γίνεται μέσω του app, και αποτελεσματική, βοηθώντας με να ασχολούμαι με άλλες δουλειές και δραστηριότητες, με το πάτωμα σε όποιο σημείο την τοποθέτησα να είναι κάτι πολύ παραπάνω από ικανοποιητικό. Είναι ένα gadget-εργαλείο για το σπίτι που αξίζει της προσοχής μας καθώς μας βοηθάει να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη στο σπίτι και ταυτόχρονα πιο διασκεδαστική.

Αποκτήστε τη σκούπα ρομπότ Ultenic T10 σε προνομιακή τιμή από εδώ

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy S23, Galaxy S23+: Η φωτογραφία στο επίκεντρο των πόστερ που διέρρευσαν

Μερικές ακόμη αφίσες των Galaxy S23 και Galaxy S23+ δημοσίευσε το WinFuture ενόψει της επίσημης παρουσίασής τους στο Samsung Unpacked της 1ης Φεβρουαρίου.

Gear Apple featured Wi-Fi

Kuo: Η ανάπτυξη του τσιπ Wi-Fi της Apple σταμάτησε «για λίγο»

Η Apple έχει σταματήσει τις εργασίες για το τσιπ Wi-Fi που αναπτύσσει, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή για τα θέματα του “μήλου”, Ming Chi Kuo.

Gear featured OnePlus

OnePlus Pad: Έτσι θα μοιάζει το πρώτο tablet της εταιρείας

Ο leakster OnLeaks κοινοποίησε τις εικόνες του ιδιόμορφου tablet OnePlus Pad, του οποίου η αισθητική και ο σχεδιασμός ταιριάζουν με του επερχόμενου OnePlus 11.

Smartphones Apple featured Samsung

IDC: Πρωτοφανής πτώση 18,3% στην αγορά smartphone το τελευταίο τρίμηνο του 2022

Το IDC Smartphone Tracker κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ παγκόσμιων αποστολών smartphone για το 4ο τρίμηνο του 2022, με την αγορά να συρρικνώνεται κατά 18,3% σε 300,3 εκατομμύρια αποστολές.