Valve Index VR headset: θα κυκλοφορήσει μαζί με τίτλο Half-Life;

Valve Index, Valve Index VR headset: θα κυκλοφορήσει μαζί με τίτλο Half-Life;

Η Valve ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες το δικό της VR Headset με όνομα Valve Index. Το πρώτο teaser της εταιρίας μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε στην επίσημη αποκάλυψη κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο.

Δεν γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αλλά από την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε μπορούμε να διακρίνουμε το adjustment slider που φαίνεται ότι θα κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις της απόστασης ανάμεσα στην εικόνα που προβάλλεται και τα μάτια του χρήστη.

Αυτό που γνωρίζαμε για αρκετό καιρό τώρα είναι πως η Valve δούλευε πάνω στο δικό της VR headset όπως και ότι ετοιμάζονται διαφορά VR παιχνίδια, όπως και ο ίδιος ο Gabe Newell αποκάλυψε σε σχετική δημοσίευση προς τους fans.

Η μεγαλύτερη φήμη που υπάρχει αρκετό καιρό τώρα είναι για το αν η Valve δουλεύει σε έναν νέο Half-Life τίτλο, ο οποίος εικάζεται ότι θα είναι και VR.

Ωστόσο, ο μήνας της διάθεσης πλησιάζει, οπότε σύντομα θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το Valve index και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple VR headset

Vision Pro: Η Apple δείχνει πώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις

Η Apple αποφάσισε να επισημάνει τις περιπτώσεις που οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Vision Pro headset της.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro: Σε αυτές τις 9 χώρες θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια

Η Apple θα προσθέσει σύντομα 12 νέες γλώσσες στο εικονικό πληκτρολόγιο του Vision Pro, με βάση τον κώδικα που ανακάλυψε το MacRumors.

Gear Apple featured VR headset

Apple Vision Pro: Χρησιμοποιήθηκε από γιατρούς σε χειρουργεία

Tο Apple Vision Pro αξίας 3.500 δολαρίων χρησιμοποιήθηκε και βοήθησε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη.