Γυαλιά διαβάζουν το πρόσωπό σου και δημιουργούν το Avatar σου [video]

Επιστήμονες και ερευνητές που χρηματοδοτούνται από την ιαπωνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας NTT-Docomo ανέπτυξαν μια συσκευή που διαβάζει το ανθρώπινο πρόσωπο και δημιουργεί το avatar του χρήστη. Η “μάσκα” αυτή έχει σκοπό να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά σε επόμενης γενιάς συστήματα videoconference. Scary! Δείτε το βίντεο!

, Γυαλιά διαβάζουν το πρόσωπό σου και δημιουργούν το Avatar σου [video]

, Γυαλιά διαβάζουν το πρόσωπό σου και δημιουργούν το Avatar σου [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Gear China Chip Japan

ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των κινέζικων τσιπ

Μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας, όπως οι ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία βάζουν περιορισμό των εξαγωγών ορισμένων προηγμένων μηχανημάτων κατασκευής τσιπ στην Κίνα.

Gear NTT Docomo

Έρχεται το drone χωρίς έλικες! [video]

Η NTT DOCOMO, INC, η κορυφαία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Ιαπωνίας με περισσότερους από 83 εκατομμύρια συνδρομητές, ανακοίνωσε την πλήρη ανάπτυξη ενός drone χωρίς έλικες.

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.