ViewSonic Elite XG270QG: Gaming monitor με χρόνο απόκρισης 1ms και ρυθμό ανανέωσης 165Hz

, ViewSonic Elite XG270QG: Gaming monitor με χρόνο απόκρισης 1ms και ρυθμό ανανέωσης 165Hz

Η premium οθόνη Elite XG270QG της ViewSonic προσφέρει όλα όσα θέλουν οι gamers με IPS Nano Color G-SYNC πάνελ 27 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 165Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms, τεχνολογία Nvidia G-Sync, ανάλυση 2560×1440 pixel και κάλυψη χρώματος DCI-P3 98%.

Η ανανεωμένη σχεδίαση της Elite XG270QG βελτιώνει την οργάνωση και αναβαθμίζει το setup κάθε gamer. Πιο συγκεκριμένα, φέρει ενσωματωμένο mouse bungee, headphone hook, φωτισμό ELITE RGB και μία πολύ λεπτή βάση από αλουμίνιο, γύρω από την οποία μπορεί να περιελιχθεί το καλώδιο της.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της είναι οι αποσπώμενες προστατευτικές ασπίδες στα πλαϊνά, που λειτουργούν σαν “παρωπίδες”, για μεγαλύτερη καθήλωση. Η οθόνη μπορεί να πάρει διάφορες διαμορφώσεις στο χώρο, αφού παρέχει ρύθμιση ύψους 120 mm, δυνατότητα στροφής αριστερά και δεξιά κατά 90 μοίρες και 25 μοίρες κλίσης μπροστά και πίσω.

, ViewSonic Elite XG270QG: Gaming monitor με χρόνο απόκρισης 1ms και ρυθμό ανανέωσης 165Hz

Ακόμα, μπορεί να περιστραφεί όταν βρίσκεται σε portrait mode, ενώ υποστηρίζει και VESA mount 100 mm. Διαθέτει επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρα HDMI 2.0, DisplayPort 1.4b, τρείς θύρες USB 3.0 και μία θύρα USB Type-B upstream, για να μπορείτε να τη συνδέσετε με το PC σας.

Οι λειτουργίες της ViewSonic είναι κατάλληλες για το σύγχρονο gaming. Πρόκειται για ένα πάνελ 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440, αρκετά υψηλή, για μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με τα 4Κ. Η τεχνολογία Nvidia G-Sync έχει σαν αποτέλεσμα ομαλό gaming, χωρίς ghosting και tearing.

Η τεχνολογία IPS Nano Color που ενσωματώνει η Elite XG270QG, αποδίδει μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, χάρη στη χρήση ενός λεπτού στρώματος νανοσωματιδίων στον οπίσθιο φωτισμό. Πιο συγκεκριμένα, κάλυψη χρώματος 98% DCI-P3 και 99,8% του sRGB colour space, κάτι που πρακτικά σημαίνει φωτεινότητα, με μία πλούσια παλέτα χρωμάτων που προσφέρει μεγάλο βάθος εικόνας.

Το IPS πάνελ της ViewSonic Elite XG270QG έχει χρόνο απόκρισης GtG 1ms, ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και κατά μέσο όρο input lag 5,32 ms.

ViewSonic Elite XG270QG

Μέγεθος: 27 ίντσες
Ανάλυση: 2560×1440 pixel
Ρυθμός ανανέωσης: 165Hz
Χρόνος απόκρισης: 1ms (GtG)
Πάνελ: IPS (Nano Color)
Φωτεινότητα: 350 cd/m2
VRR: Nvidia G-Sync
Θύρες: Displayport x1, HDMI x1, Audio out x1, USB upstream, USB Type-A x3

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Viewsonic

ViewSonic X11-4K: Ένας short-throw προβολέας με πραγματική 4K ανάλυση

Ο ViewSonic X11-4K είναι ένας short-throw προβολέας που προσφέρει στους χρήστες πραγματική ανάλυση 4K. Νέος προβολέα home cinema για όλους!

Reviews Viewsonic Hands-on

Viewsonic VX2418C review: Κορυφαία ποιότητα εικόνας «on a budget»

Το gaming monitor VX2418C της ViewSonic έρχεται για να αποδείξει ότι στη χαμηλή κατηγορία τιμής υπάρχουν επιλογές για hi-end αποδόσεις εντός προϋπολογισμού!

Gear Viewsonic

ViewSonic M2e: Ένας προβολέας με μπαταρία για ατελείωτο streaming

Ο compact και πολύ ελαφρύς ViewSonic M2e είναι ένας smart LPD προβολέας με ανάλυση Full HD 1080p.

Gear Dell featured Gigabyte

Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Ένα ακόμη Xmas Tech Guide από το Techblog σας δίνει 5 προτάσεις για δώρο monitor για αναβάθμιση της gaming εμπειρίας.