Visionox: Αποκάλυψε rollable οθόνη και clamshell smartphone

Visionox, Visionox: Αποκάλυψε rollable οθόνη και clamshell smartphone

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα ακολουθήσει μετά τα foldable smartphones; Η Visionox το έκανε και πιστεύει ότι όταν τελειώσει όλη η τρέλα με τα αναδιπλούμενα έξυπνα τηλέφωνο, τότε θα κατακτήσουν την αγορά τα rollable smartphones.

Η Visionox βρέθηκε στο πρόσφατο World Conference on Display Industry και μεταξύ άλλων παρουσίασε ένα εύκαμπτο AMOLED πάνελ και ένα foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό, παρόμοιο με αυτόν του Motorola RAZR 2019.

H rollable οθόνες και το μέλλον των συσκευών

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα rollable πάνελ θα μειώσουν σημαντικά τον χώρο που καταλαμβάνουν οι οθόνες πάνω σε οποιαδήποτε συσκευή. Η rollable οθόνη της Visionox έχει δυναμική ακτίνα καμπύλης 7mm και διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία αφής.

Visionox, Visionox: Αποκάλυψε rollable οθόνη και clamshell smartphone

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ μέχρι να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο πάνελ σε οποιαδήποτε συσκευή. Η μονάδα που παρουσίασε η Visionox ήταν απλά μία βασική οθόνη και δεν ήταν εγκατεστημένη σε κάποια συσκευή. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε δει πατέντες από rollable smartphones, το ένα είναι το LG The Roll και το άλλο κάποιο ανώνυμο smartphone της Samsung.

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο

Η Visionox παρουσίασε επίσης και ένα foldable smartphone, το οποίο όταν είναι ανοιχτό μοιάζει αρκετά με ένα κλασικό Android τηλέφωνο. Το αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο της εταιρείας έχει 6,47 ίντσες εύκαμπτη AMOLED οθόνη με ενσωματωμένη τεχνολογία αφής.

Μάλιστα η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν θα υπάρχει καμία παράξενη πτυχή στο κέντρο της, εξαιτίας των αναδιπλώσεων. Επιπλέον, το smartphone έχει waterdrop notch και όταν είναι διπλωμένο έχει πάχος 13,3 χιλιοστά.

Visionox, Visionox: Αποκάλυψε rollable οθόνη και clamshell smartphone

Πηγή 1Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.