vivo Watch 3: Με BlueOS, αυτονομία έως και 16 ημέρες

vivo watch 3, vivo Watch 3: Με BlueOS, αυτονομία έως και 16 ημέρες

To νέο smartwatch vivo Watch 3 ανακοινώθηκε επίσημα εγκαινιάζοντας το προσαρμοσμένο BlueOS λογισμικό της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα smartwatch που θα κυκλοφορήσει σε ένα μέγεθος, σε δύο σχέδια και χρώματα και με δύο στυλ (και υλικά) ζώνης. Το ίδιο το σώμα του ρολογιού έχει πλάτος 46,1 mm και ζυγίζει 36 g. Διαθέτει οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών 466×466 px με υποστήριξη λειτουργίας always-on.

Το κάλυμμα του ρολογιού είναι στρογγυλό και το τζάμι είναι κυρτό και χωρίς πλαίσια. Η έκδοση με δερμάτινο λουράκι του vivo Watch 3 έχει δύο ωτίδες για τη σύνδεση, ενώ η άλλη δεν έχει ωτίδες και διαθέτει λουριά σιλικόνης.

vivo watch 3, vivo Watch 3: Με BlueOS, αυτονομία έως και 16 ημέρες

Το ρολόι διαθέτει περιστρεφόμενη κορώνα από ανοξείδωτο χάλυβα που βοηθά στην πλοήγηση στη διεπαφή χρήστη και λειτουργεί ως κουμπί, ενώ υπάρχει ένα δεύτερο κουμπί από κάτω.

Το Wath 3 τρέχει το BlueOS της vivo. Διαθέτει υποστήριξη εφαρμογών και ενσωματωμένο κατάστημα εφαρμογών. Το BlueOS ενσωματώνει τον βοηθό Jovi της vivo και έναν πλούσιο κατάλογο λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Aκόμα, έχει 10 ενσωματωμένες όψεις ρολογιού.

Το smartwatch χρησιμοποιεί τον αισθητήρα υγείας Star Ring για να παρέχει παρακολούθηση καρδιακών παλμών 8 καναλιών και παρακολούθηση οξυγόνου αίματος 16 καναλιών. Υπάρχει επίσης παρακολούθηση ύπνου και προπονητής τρεξίματος.

vivo watch 3, vivo Watch 3: Με BlueOS, αυτονομία έως και 16 ημέρες

Υπάρχει, επίσης, μια μπαταρία 505 mAh που μπορεί να διαρκέσει έως και 16 ημέρες χωρίς Bluetooth, έως και 8 ημέρες σε λειτουργία Bluetooth με ειδοποιήσεις και έως και 3 ημέρες με τα πάντα ενεργοποιημένα και έντονη χρήση.

Το Watch 3 της vivo διατίθεται μόνο σε εκδόσεις Bluetooth και eSIM. Το μοντέλο Bluetooth με λουράκι σιλικόνης κοστίζει 1.099 CNY (140 €), το μοντέλο Bluetooth με δερμάτινο λουράκι 1.199 CNY (155 €), η eSIM με λουράκι σιλικόνης 1.299 CNY (167 €), ενώ το μοντέλο eSIM με δερμάτινο λουράκι 1.399 CNY (182 €).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μαν οππο

vivo oppo δεν θα δουμε ποτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.