Vivo Watch: Ανακοινώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου, οι πρώτες live φωτογραφίες

, Vivo Watch: Ανακοινώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου, οι πρώτες live φωτογραφίες

Η Vivo είναι η επόμενη εταιρεία που φαίνεται να μπαίνει στο χώρο των smartwatch, όμως σε αντίθεση με την Oppo πάει για πιο κλασική εμφάνιση. Το Vivo Watch θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη: ένα των 42 χιλιοστών και ένα των 46 χιλιοστών, ενώ βλέπουμε και στις φωτογραφίες ότι θα έρθει σε διάφορα χρώματα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για το Vivo Watch αναφέρουν οθόνη AMOLED, σασί από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά και αισθητήρα SpO2. Η μπαταρία του αναμένεται να διαρκεί έως και 18 ημέρες, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μοντέλο, ενώ θα τρέχει ένα νέο λειτουργικό σύστημα της Vivo. Η τιμή του αναμένεται στα περίπου 123 ευρώ, ενώ δε γνωρίζουμε αν θα το δούμε και στις υπόλοιπες αγορές πέραν της Κίνας.

Αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος είναι πως η οθόνη δε φαίνεται να καλύπτει όλο το μέσα μέρος του ρολογιού, καθώς υπάρχει ένα “κενό σημείο”, τουλάχιστον στο μικρότερο μοντέλο, όπως είχαμε δει πρώτη φορά με το Moto 360 και μετά σε άλλα smartwatch, όπως της Xiaomi. Βέβαια μπορεί να είναι και απλά η σκιά από το κουτί, οπότε θα πρέπει να δούμε την επίσημη ανακοίνωση. Η εταιρεία έδωσε και το επίσημο poster για την ανακοίνωση του Vivo Watch, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.