Vivomove Trend: Το νέο smartwatch της Garmin υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση

Garmin Vivomove Trend, Vivomove Trend: Το νέο smartwatch της Garmin υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση

Η Garmin με το Vivomove Trend παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό που άργησε ιδιαίτερα να φέρει στα smartwatches της, την ασύρματη φόρτιση.

Τα περισσότερα σύγχρονα έξυπνα ρολόγια διαθέτουν κάποιου είδους μαγνητική ασύρματη φόρτιση. Το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι φορτιστές τείνουν να είναι ιδιόκτητοι και ακόμα κι αν έχετε φορτιστή Qi, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει με το έξυπνο ρολόι σας. Αντίθετα, η Garmin λέει ότι θα πρέπει να μπορείτε να προσθέσετε το Trend σε οποιονδήποτε υπάρχοντα φορτιστή με πιστοποίηση Qi που μπορεί να έχετε ήδη.

Το Trend δεν θα συνοδεύεται από φορτιστή Qi στο κουτί του. Θα πρέπει να το αγοράσετε μόνοι σας αν δεν το έχετε ήδη. Η Garmin σημειώνει επίσης ότι το Trend ενδέχεται να μην λειτουργεί με όρθιες βάσεις φόρτισης Qi ή με ενσωματωμένες σε οχήματα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Garmin

Garmin: Παρουσίασε τα πρώτα ρολόγια τρεξίματος με οθόνες AMOLED

Η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα έξυπνα ρολόγια GPS με οθόνες AMOLED, τις σειρές Forerunner 965 και 265, που παρέχουν προηγμένες μετρήσεις προπόνησης για δρομείς και στατιστικά για την υγεία.

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Battery Garmin

Garmin: Υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας μηνών για το νέο ρολόι – Τα χαρακτηριστικά του

Η Garmin στοχεύει να κάνει τους χρήστες της να ξεχάσουν τι σημαίνει φόρτιση του ρολογίου τους με το Instinct Crossover, ένα υβριδικό ρολόι που υπόσχεται να παρέχει έως και 70 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Gear Garmin IFA 2022

IFA 2022: Η Garmin ανακοίνωσε νέα wearables

Στην IFA 2022 στο Βερολίνο η Garmin παρουσίασε δύο νέα wearables, το Venu Sq 2, που θα κοστίζει 249,99 δολάρια και την έκδοση Vivofit Jr. 3 του Black Panther που έρχεται στα 89,99 δολάρια.