Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

, Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Με την τηλεκπαίδευση να είναι ο τρόπος με τον οποίο διενεργούνται τα μαθήματα λόγω της κατάστασης με τον COVID-19, ο κάθε μαθητής, σπουδαστής και φοιτητής βασίζεται στην τεχνολογία για να μπορέσει να συμμετάσχει στη διεξαγωγή των μαθημάτων. Για να μπορέσουν να γίνουν τα μαθήματα αυτά, ο κάθε ένας θα πρέπει να έχει στην κατοχή του, και συγκεκριμένα η οικογένεια στην οποία ανήκει, ένα laptop, desktop ή tablet και για να μπορεί να γίνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης.

Για να μπορέσει να γίνει εφικτό αυτό, η Κυβέρνηση επενδύει 112 εκατ. ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού μέσω voucher και του προγράμματος “Ψηφιακή Μέριμνα”, το οποίο θα δώσει σε δικαιούχους με εισοδηματικά κριτήρια, voucher αξίας 200 ευρώ για την αγορά συσκευής τεχνολογίας. Δικαιούχοι θα είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, οι οποίες θα λάβουν επιταγή 200 ευρώ για κάθε παιδί από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα και θα υλοποιηθεί μέσω της ειδικής πλατφόρμας από την «Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.» και θα γίνει ενεργή για τους δικαιούχους στις 05/04/2021.

, Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο You.gr

Στον κόσμο της τεχνολογίας υπάρχουν πολλές επιλογές μέσα από τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να διαλέξουν, με το You.gr και την αξιοπιστία που διαχρονικά έχει επιδείξει, να προσφέρει πληθώρα επιλογών από laptop και tablet, τα οποία θα κάνουν την τηλεκπαίδευση μια ευχάριστη εμπειρία καθώς υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για όλους. Η επιλογή των προϊόντων και η περιγραφή τους είναι αναλυτική και ευχάριστη, κάνοντας τις αγορές μια διασκεδαστική εμπειρία, με το voucher που προσφέρεται στους δικαιούχους, να κάνει την αγορά του τεχνολογικού εξοπλισμού ακόμα πιο προσιτή.

Ψηφιακή Μέριμνα, οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ. Έχεις το voucher των 200 ευρώ της Ψηφιακής Μέριμνας; Έχουμε συγκεντρώσει για σένα τις καλύτερες επιλογές για να το αξιοποιήσεις!

, Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Apple MacBook Air Retina

Μια πρώτη επιλογή σε laptop έρχεται από την Apple, με το πανίσχυρο MacBook Air Retina να αποτελεί το πρώτο βήμα της εταιρείας για Mac που να βασίζεται στο δικό της επεξεργαστή, τον οποίο ονομάζει M1. Το συγκεκριμένο laptop διαθέτει Retina οθόνη 13.3” ανάλυσης 2560×1600 pixel με 25% πιο διευρυμένο χρωματικό πεδίο από το sRGB για καλύτερη απόδοση χρωμάτων και τεχνολογία True Tone η οποία προσαρμόζει αυτόματα το λευκό σημείο της οθόνης ώστε να ταιριάζει με τη θερμοκρασία χρωμάτων του περιβάλλοντός στο οποίο βρίσκεται τοποθετημένο.

Στο εσωτερικό του MacBook Air Retina βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής M1 που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 5nm και διαθέτει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας μεγαλύτερη ταχύτητα και αυτοματισμό στην επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, στην αναγνώριση φωνής και στην αναπαραγωγή ήχου.

Εκτός του επεξεργαστή M1 ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένη τη GPU αλλά και τη 16πύρηνη νευρωνική μηχανή (Neural Engine) που προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, στο εσωτερικό θα βρούμε 8GB μνήμης RAM και 256GB SSD (flash) αποθηκευτικό χώρο αλλά και μπαταρία που προσφέρει 18 ώρες αυτονομίας, στην οποία συμβάλλει και η GPU η οποία όχι μόνο προσφέρει 5πλάσια ισχύ σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά και καταναλώνοντας το 1/10 της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας.

, Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Laptop HP 15.6″ 255 G8 (Athlon-3150U/8GB/256SSD/W10)

Για τους φίλους των Windows έχουμε την πρόταση από την HP, η οποία με το laptop HP 15.6” 255 G8 προσφέρει μια πολύ ικανοποιητική πρόταση που θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού μαθητή, σπουδαστή αλλά και φοιτητή, καθώς αποτελεί μια πλήρη πρόταση για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, με πολύ καλή αυτονομία.

Ο HP 15.6” 255 G8 που έχει ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home (64bit), έρχεται εφοδιασμένος με οθόνη 15.6” τεχνολογίας IPS και Full HD ανάλυσης 1920×1080 pixel, κάνοντας την παρακολούθηση των μαθημάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον επεξεργαστή AMD Athlon Gold 3150U χρονισμένο στα 2.4GHz, μνήμη RAM στα 8GB για να μπορεί να “τρέξει” και τις απαιτητικές εφαρμογές απροβλημάτιστα, ενώ ο SSD των 256GB αποθηκευτικού χώρου, εξασφαλίζει τόσο τη γρήγορη εκκίνηση του laptop αλλά και την πιο άμεση απόκριση των εφαρμογών που θα είναι σε ταυτόχρονη λειτουργία.

, Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Laptop HP 15.6″ (Ryzen 5-3450U/16GB/512SSD/W10 S)

Για όσους επιθυμούν το κάτι παραπάνω σε επιδόσεις από ένα laptop, θα βρούμε στο You.gr το μοντέλο HP 15-gw0000nv το οποίο ανεβάζει τον πήχη σε όλους τους τομείς, όσον αφορά τα laptop με λειτουργικό σύστημα Windows. Το συγκεκριμένο laptop έρχεται με οθόνη τεχνολογίας IPS στις 15.6” και ανάλυση Full HD 1920×1080 pixel με αντιθαμβωτική τεχνολογία για χρήση ακόμα και κάτω από πολύ έντονο φως και λιγότερες αντανακλάσεις.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον επεξεργαστή AMD Ryzen 5 3450U χρονισμένο στα 3.50GHz, μνήμη RAM DDR4 στα 16GB, ικανά να διαχειρίζονται το multitasking με άνεση και ταχύτητα ενώ ο αποθηκευτικός χώρος SSD PCIe στα 512GB εξασφαλίζει αποθήκευση χωρίς το άγχος του να γεμίσει ο δίσκος μας, ενώ η ταχύτητα λειτουργίας του ξεπερνά κατά πολύ τους συμβατικούς δίσκους καθώς είναι 17 φορές ταχύτερος από τον τυπικό δίσκο των 5.400rpm.

Το λειτουργικό του σύστημα είναι τα Windows 10 S, με τα γραφικά να τροφοδοτούνται από τη GPU Radeon Vega 8 Graphics η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτητικές εργασίες πολυμέσων, ενώ με την αυτονομία της μπαταρίας να φτάνει τις 8:30 ώρες, οι κάτοχοι του συγκεκριμένου laptop θα μπορούν να το χρησιμοποιούν όχι μόνο για την τηλεκπαίδευση αλλά και για τη διασκέδασή τους, καθώς αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

, Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Tablet iPad 10.2″ 8ης γενιάς

Δεν είναι όμως μόνο τα laptop με τα οποία μπορούν οι μαθητές και οι σπουδαστές/φοιτητές να συμμετάσχουν στην τηλεκπαίδευση, αλλά και τα tablet, τα οποία με το πέρασμα των χρόνων έχουν γίνει πολύ ισχυρά και ισάξια, σε πολλές περιπτώσεις, με τα laptop που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μια τέτοια επιλογή θα μπορούσε να είναι και το iPad 10.2” 8th Gen 2020, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη λεπτή σχεδίαση και τις υψηλές επιδόσεις. Η οθόνη του έχει μέγεθος 10.2” και είναι τεχνολογίας LED IPS Retina με ανάλυση 2160×1620 pixel και φωτεινότητα που φτάνει τα 500nits για ικανοποιητική θέαση ακόμα και σε συνθήκες υψηλού φωτισμού. Στο εσωτερικό του iPad θα βρούμε τον εξαπύρηνο επεξεργαστή A12 Bionic αρχιτεκτονικής 7nm, 3GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Τρέχει λειτουργικό σύστημα iPadOS 14, το ξεκλείδωμα της συσκευής γίνεται μέσω του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων TouchID που είναι ενσωματωμένο στο home button, με το οποίο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αγορές εφόσον έχουμε καταχωρήσει την κάρτα μας στο Apple Pay.

Στα οπτικά μέρη του iPad, έχουμε selfie FaceTime HD κάμερα στα 1.2 MP με κλείστρο f/2.2 και δυνατότητα εγγραφής HD video ανάλυσης 720p, ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής έχουμε κάμερα στα 8 MP με κλείστρο f/2.4 και δυνατότητα εγγραφής Full HD video στα 1920×1080 pixel.

Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω του Lightning Connector και έχει αυτονομία 10 ώρες, ενώ υπάρχει συμβατότητα με το Apple Pencil έτσι ώστε να μπορούμε να κρατάμε τις σημειώσεις μας στην οθόνη μέσω της γραφής, κάνοντας τις σημειώσεις στο iPad μια ευχάριστη διαδικασία.

, Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Tablet Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4″ 32GB/3GB

Μπορούμε να πούμε πως και τα Android Tablet δεν υστερούν σε χαρακτηριστικά και ποιότητα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι το Samsung Galaxy Tab A7 2020 το οποίο έχει τα φόντα να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης και όχι μόνο.

Στο μπροστινό μέρος θα βρούμε την IPS LCD οθόνη των 10.4” με ανάλυση WUXGA+ στα 2000×1200 pixel, η οποία σε συνδυασμό με τα 4 Dolby Atmos ηχεία που βρίσκονται περιμετρικά της οθόνης, η παρακολούθηση video μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική εμπειρία, ακόμα και όταν τα video βρίσκονται στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης, ενώ οι αγαπημένες μας ταινίες αλλάζουν μορφή, για τις στιγμές που το tablet της Samsung δε χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Στο εσωτερικό του συναντάμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 662, τα γραφικά να αποδίδονται μέσω της GPU Adreno 610, ενώ η μνήμη RAM φτάνει στα 3GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών MicroSD, φτάνει τα 32GB.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 10 με την έκδοση του OneUI της Samsung να είναι η 2.1, ενώ σημαντικό να αναφέρουμε πως όσον αφορά τα οπτικά μέρη του tablet, έχουμε selfie κάμερα στα 5MP και κύρια κάμερα στα 8MP, ενώ η αυτονομία του στηρίζεται στη μπαταρία χωρητικότητας 7040mAh η οποία φορτίζει μέσω της υποδοχής Type-C.

, Ψηφιακή Μέριμνα: Οι καλύτερες επιλογές για να αξιοποιήσεις το Voucher των 200 ευρώ

Tablet Huawei MediaPad T3 10 9.6″ 32GB/GB μαζί με θήκη Book Cover

Ένα tablet δε χρειάζεται να είναι ακριβό για να είναι αποτελεσματικό, με το Huawei MediaPad T3 10 να αποτελεί μια προσιτή λύση τόσο για την τηλεκπαίδευση αλλά και για τη διασκέδαση όσων το χρησιμοποιούν. Το tablet της Huawei έρχεται με οθόνη τεχνολογίας IPS LCD στις 9.6” και ανάλυση 1280×800 pixel, η οποία διαθέτει φίλτρο μπλε ακτινοβολίας αλλά και λειτουργία χαμηλού φωτισμού έτσι ώστε να μην κουράζονται τα μάτια μας κατά την πολύωρη χρήση του και έχει Google Play.

Στο εσωτερικό υπάρχει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 425, 2GB μνήμη RAM, με τα γραφικά να τα αναλαμβάνει η GPU Adreno 308, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να φτάνει τα 32GB και υπάρχει η δυνατότητα χρήσης καρτών MicroSD. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Emotion UI 5.1 που στηρίζεται στην έκδοση Android 7.0 Nougat, ενώ τα οπτικά μέρη αποτελούνται από selfie κάμερα στα 2.0MP και κύρια κάμερα στα 5.0MP και δυνατότητα καταγραφής Full HD Video στα 30fps.

Ψηφιακή Μέριμνα, όλες οι επιλογές στο You.gr

Στο κατάστημα You.gr υπάρχουν επιλογές για τους δικαιούχους του voucher “Ψηφιακή Μέριμνα” οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε χρήστη που θα επισκεφθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ η ευελιξία στον τομέα των τιμών των προϊόντων αυτών, δίνει στον επισκέπτη την επιλογή να διαλέξει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του, τόσο στον τομέα της τηλεκπαίδευσης αλλά και αυτόν της διασκέδασης.

Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» κάθε επιλέξιμη λύση πρέπει να περιλαμβάνει πέραν της βασικής συσκευής, Αntivirus/Internet Security και διετή εγγύηση, με επιπλέον κόστος όπου δεν συμπεριλαμβάνονται. Ενδεικτική τιμή Antivirus / Internet Security 9,90€.

Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούνται να είναι:
  • Κριτήριο 1: Οικογένειες με εξαρτώμενα παιδία ή παιδιά υπό επιτροπεία
  • Κριτήριο 2: Ισοδύναμο Οικογενειακό Εισόδημα έως 6.000€
  • Κριτήριο 3: Κάποιο/κάποια από τα εξαρτώμενα παιδιά (ή παιδιά υπό επιτροπεία) ηλικίας από 4ων έως 24ων ετών να φοιτούν σε μία από τις επιλέξιμες για το Πρόγραμμα βαθμίδες εκπαίδευσης

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

Αν εξαιρέσεις το Macbook που κοστίζει 1.179 ευρώ, τα υπόλοιπα σίγουρα είναι οκ για μια οικογένεια με εισόδημα 6.000 ευρώ το χρόνο.

Κώστας Βλαχάκης

Είναι για για όλα τα βαλάντια. Περιμένουμε να μάθουμε αναλυτικά τα μοντέλα που θα συμπεριληφθούν στη λίστα εδώ https://digital-access.gov.gr/plirofories/katalogos-eksoplismoy το αργότερο έως την επόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου, ημερομηνία έναρξης και των πωλήσεων με τη χρήση του voucher.

ΘΟΔΩΡΑΣ

ΜΠ0ΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ 2 ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ????

Minepo

Φυσικά, μπορείς επιπλέον μαζί με αυτά τα δύο, να χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά και την επιδότηση από το νέο σου συμβόλαιο καρτοκινητης αλλά και το κουπόνι από το σουπερμάρκετ!

Nickolas

Εφόσον τα voucher είναι στο ίδιο όνομα δικαιούχου ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι και 4 επιταγές για μια συσκευή (προφανώς μιλάμε για πολύτεκνους), αλλά για καλό και για κακό στις 12/4 που θα ανοίξουν οι πωλήσεις επίσημα ρώτα το κατάστημα που θα επιλέξεις.

Διογένης

Μέχρι 3 ταυτόχρονα.

Nikos

Έχουν δοθεί λεφτά εδώ και εκεί και σε μια οικογένεια με εισόδημα 6000 δίνει 200 ευρώ. Νομίζω έπρεπε να καλύψει όλη την αξία. Με 6000 ευρώ μικτά πεινας δεν έχεις να τσονταρεις να πάρεις λάπτοπ.

Akis

Είναι 6,000€ “ισοδύναμο” εισόδημα. Για μία οικογένια με ένα παιδί αντιστοιχεί σε πραγματικό εισόδημα 10,500€ το χρόνο. Δείτε https://opeka.gr/se-pliri-ekseliksi-to-programma-programma-voucher-psifiaki-merimna/

Κώστας Βλαχάκης

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Antwnis

Με το voucher μπορώ να αγοράσω τηλέφωνο? γιατί θελω το redmi note 8 pro

Κώστας Βλαχάκης

Μόνο laptop, tablet ή desktop.

Panos

Είναι και αυτοί που θα πάρουν τσάμπα laptop tablet με τα μαύρα τα εισοδήματα και απλά δηλώνουν στην εφορία ότι πεινανε

σαχατιτ μαριλενα

μπορω να αγορασω οθονη για pc???

Το voucher είναι για laptop, tablet ή desktop.

Νεκταριος

γίνετε να αγοράσω ένα laptop χωρίς λογισμικό και να αγοράσω antivirus εξτρά?

Artemios

Μπορώ να αγοράσω smartphone με το voucher?

Κώστας Βλαχάκης

Μόνο laptop, desktop ή tablet.

Γιάννης

Καλησπέρα μπορώ να αγοράσω λάπτοπ χωρίς λογισμικό ?

Κώστας Βλαχάκης

Δείτε εδώ αν περιλαμβάνεται κάποιο μοντέλο https://digital-access.gov.gr/plirofories/katalogos-eksoplismoy

Ευφροσύνη

Μεταξύ τουLenovo TAB M10 HD 2ndGen OctaCore 4GB/64GB (GR) +FolioCASE +FILM και του Samsung Tab A7 ποιο θα προτείνατε

Αλεξ

Μεγάλη απάτη απο τα καταστήματα που δέχονται τα vouncer ..πχ το πλαίσιο διαλέγω το Samsung a7 σε χρυσό χωρίς μέριμνα διαθέσιμο σε 4 καταστήματα άμα όμως το πάρεις με μέριμνα διαθέσιμο *πουθενά* εκτός αυτού σε υποχρεώνει να πάρεις antivirus +10 ευρώ αλλιώς δε στο δίνουν.. απατεώνες

Σπύρος

Ψάχνω για σταθερό μέσω ψηφιακής μέριμνας και έπεσα σε αυτό το άρθρο. Οι προτεινόμενοι υπολογιστές ειναι τραγικοί. Υπεραξία όσο δεν πάει. Και ειδικά κάτι μακ ή κάτι pc των 1000+ ευρώ ειναι τραγικοί. Υποτίθεται οτι το voucher το δικαιούνται χαμηλόμισθοι με βαριά 9-10K τον χρόνο εισόδημα και έχει προιόντα με 3 και 4 χιλιάρικα…

Κωνσταντίνος (Πέλλα)

Καλησπέρα σας.
Διαβάζω για διπλές ή τριπλές επιταγές voucher, για κάθε οικογένεια.
Έχω ήδη (είμαι δικαιούχος) μια στην κατοχή μου.

α) Πώς μπορώ ν’ αποκτήσω καί δεύτερη;
β) Ή μήπως είναι σε αντιστοιχία με τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear COSMOTE GERMANOS

“Ψηφιακή Μέριμνα” στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Όσοι δικαιούχοι αποκτήσουν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με ΔΩΡΟ 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο.

Business COSMOTE GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα: Δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο για όλους τους Δικαιούχους

Οι Δικαιούχοι του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα που αποκτούν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο.

Internet Voucher 200

Ψηφιακή Μέριμνα: Τεράστιο το ενδιαφέρον για το voucher των 200 ευρώ

Τεράστιο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή για το πολυπόθυτο voucher των 200 ευρώ για την αγορά ηλεκτρονικών συσκευών laptop, tablet η desktop PC.

Internet featured Voucher 200

Ψηφιακή Μέριμνα: Μάθε τα πάντα για το voucher των 200 ευρώ

Όπως όλα δείχνουν, αυτή τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους δικαιούχους οι οποίοι με βάση εισοδηματικά κριτήρια θα δικαιούνται voucher ύψους 200 ευρώ.