Welock: Έξυπνη κλειδαριά καταργεί τα κλειδιά με δακτυλικό αποτύπωμα

Κλειδαριά δακτυλικό αποτύπωμα, Welock: Έξυπνη κλειδαριά καταργεί τα κλειδιά με δακτυλικό αποτύπωμα

Η τεχνολογία βρίσκεται παντού γύρω μας και η εταιρεία Welock έρχεται να κάνει το χώρο μας πιο έξυπνο, μιας και με το Fingerprint Smart Lock Electronic Door Lock Cylinder Touch41, καταργεί τα κλειδιά για το χώρο μας μιας και μπορούμε να εισέλθουμε σε αυτόν και να νιώσουμε ασφαλείς, χρησιμοποιώντας το πιο ασφαλές και μοναδικό κλειδί που έχει ο καθένας μας, το δακτυλικό μας αποτύπωμα.

Αποκτήστε την έξυπνη κλειδαριά με τελική τιμή 136 ευρώ από ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς έξοδα αποστολής και τελωνείου χρησιμοποιώντας το κουπόνι CNHD53 (δηλαδή με έκπτωση 53 ευρώ!). Η κλειδαριά έχει δύο χρόνια εγγύηση.

Η εταιρεία στην ουσία μας παρέχει έναν έξυπνο κύλινδρο κλειδαριάς, ο οποίος προσαρμόζεται σε πόρτες που είναι κατασκευασμένες με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, και δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουμε την πόρτα μας με το δακτυλικό μας αποτύπωμα αλλά και με RFID κάρτες αλλά και μέσω του WELOCK app που θα διατείθεται δωρεάν για Android και iOS συσκευές.

Κλειδαριά δακτυλικό αποτύπωμα, Welock: Έξυπνη κλειδαριά καταργεί τα κλειδιά με δακτυλικό αποτύπωμα

Με την έξυπνη κλειδαριά της Welock μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς για το χώρο μας καθώς μπορούμε να την ξεκλειδώσουμε μέσω του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει ενσωματωμένο, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε κάποιο κλειδί μαζί μας. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων αναγνωρίζει το αποτύπωμά μας το 98% των περιπτώσεων που θα το τοποθετήσουμε σε αυτόν, και μάλιστα το διαβάζει μέσα σε 0.5 δευτερόλεπτα και ξεκλειδώνει την πόρτα σε 1 δευτερόλεπτο, σε χρόνο συνολικά πολύ μικρότερο από το να βγάλουμε τα κλειδιά από την τσέπη μας για να ξεκλειδώσουμε μια συμβατική κλειδαριά.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως μπορούμε να αποθηκεύσουμε μέχρι και 100 δακτυλικά αποτυπώματα, με 3 μόνο που θα έχουν τη γενική διαχείριση, δίνοντάς μας την επιλογή για αποθήκευση παραπάνω από ένα δακτυλικά αποτυπώματα, και σίγουρα όχι μόνο το δικό μας, σε περίπτωση που μένουμε σπίτι με την οικογένειά μας.

Ωστόσο, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε την κλειδαριά και με τη χρήση RFID καρτών με σάρωσή τους πάνω στην κλειδαριά (δυνατότητα χρήσης μέχρι και 20 καρτών) αλλά και μέσω της δωρεάν εφαρμογής WELOCK, με το οποίο μπορούμε να ξεκλειδώσουμε αλλά και να κλειδώσουμε την κλειδαριά και συνεπώς την πόρτα, από όπου και αν βρισκόμαστε, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο, τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειας του χώρου μας, μέσα από την ίδια την εφαρμογή, με ένα απλό πάτημα στην οθόνη του smartphone μας.

Κλειδαριά δακτυλικό αποτύπωμα, Welock: Έξυπνη κλειδαριά καταργεί τα κλειδιά με δακτυλικό αποτύπωμα

Επιπλέον, δε χρειάζεται να έχουμε άγχος για τις 3Α μπαταρίες που χρησιμοποιεί η κλειδαριά, καθώς με αυτές μπορούμε να κλειδώσουμε και να ξεκλειδώσουμε την κλειδαριά μέχρι και 8000 φορές, κάτι δηλαδή που αντιστοιχεί σε χρήση ενός έτους με τι ίδιο σετ μπαταριών, ενώ σε περίπτωση που αυτές αδειάσουν, μπορούμε συνδέοντας ένα φορητό φορτιστή για να ξεκλειδώσουμε, μέχρι να αντικαταστήσουμε τις μπαταρίες.

Η εταιρεία Welock μας προσφέρει μια έξυπνη κλειδαριά που καταργεί τα κλειδιά και μπορούμε να την ξεκλειδώσουμε μέσω του δακτυλικού μας αποτυπώματος αλλά και μέσω RFID κάρτας καθώς και του διαθέσιμου app, λύνοντάς μας τα χέρια. Έχουμε μια αξιόπιστη λύση για ένα έξυπνο σπίτι, με την τεχνολογία να μας δείχνει πως μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο απλή και ταυτόχρονα να δώσει αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλεια του χώρου μας.

Αποκτήστε την έξυπνη κλειδαριά με τελική τιμή 136 ευρώ από ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς έξοδα αποστολής και τελωνείου χρησιμοποιώντας το κουπόνι CNHD53 (δηλαδή με έκπτωση 53 ευρώ!). Η κλειδαριά έχει δύο χρόνια εγγύηση.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.