Welock: Έξυπνη κλειδαριά καταργεί τα κλειδιά με δακτυλικό αποτύπωμα

Κλειδαριά δακτυλικό αποτύπωμα, Welock: Έξυπνη κλειδαριά καταργεί τα κλειδιά με δακτυλικό αποτύπωμα

Η τεχνολογία βρίσκεται παντού γύρω μας και η εταιρεία Welock έρχεται να κάνει το χώρο μας πιο έξυπνο, μιας και με το Fingerprint Smart Lock Electronic Door Lock Cylinder Touch41, καταργεί τα κλειδιά για το χώρο μας μιας και μπορούμε να εισέλθουμε σε αυτόν και να νιώσουμε ασφαλείς, χρησιμοποιώντας το πιο ασφαλές και μοναδικό κλειδί που έχει ο καθένας μας, το δακτυλικό μας αποτύπωμα.

Αποκτήστε την έξυπνη κλειδαριά με τελική τιμή 136 ευρώ από ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς έξοδα αποστολής και τελωνείου χρησιμοποιώντας το κουπόνι CNHD53 (δηλαδή με έκπτωση 53 ευρώ!). Η κλειδαριά έχει δύο χρόνια εγγύηση.

Η εταιρεία στην ουσία μας παρέχει έναν έξυπνο κύλινδρο κλειδαριάς, ο οποίος προσαρμόζεται σε πόρτες που είναι κατασκευασμένες με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, και δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουμε την πόρτα μας με το δακτυλικό μας αποτύπωμα αλλά και με RFID κάρτες αλλά και μέσω του WELOCK app που θα διατείθεται δωρεάν για Android και iOS συσκευές.

Κλειδαριά δακτυλικό αποτύπωμα, Welock: Έξυπνη κλειδαριά καταργεί τα κλειδιά με δακτυλικό αποτύπωμα

Με την έξυπνη κλειδαριά της Welock μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς για το χώρο μας καθώς μπορούμε να την ξεκλειδώσουμε μέσω του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει ενσωματωμένο, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε κάποιο κλειδί μαζί μας. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων αναγνωρίζει το αποτύπωμά μας το 98% των περιπτώσεων που θα το τοποθετήσουμε σε αυτόν, και μάλιστα το διαβάζει μέσα σε 0.5 δευτερόλεπτα και ξεκλειδώνει την πόρτα σε 1 δευτερόλεπτο, σε χρόνο συνολικά πολύ μικρότερο από το να βγάλουμε τα κλειδιά από την τσέπη μας για να ξεκλειδώσουμε μια συμβατική κλειδαριά.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως μπορούμε να αποθηκεύσουμε μέχρι και 100 δακτυλικά αποτυπώματα, με 3 μόνο που θα έχουν τη γενική διαχείριση, δίνοντάς μας την επιλογή για αποθήκευση παραπάνω από ένα δακτυλικά αποτυπώματα, και σίγουρα όχι μόνο το δικό μας, σε περίπτωση που μένουμε σπίτι με την οικογένειά μας.

Ωστόσο, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε την κλειδαριά και με τη χρήση RFID καρτών με σάρωσή τους πάνω στην κλειδαριά (δυνατότητα χρήσης μέχρι και 20 καρτών) αλλά και μέσω της δωρεάν εφαρμογής WELOCK, με το οποίο μπορούμε να ξεκλειδώσουμε αλλά και να κλειδώσουμε την κλειδαριά και συνεπώς την πόρτα, από όπου και αν βρισκόμαστε, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο, τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειας του χώρου μας, μέσα από την ίδια την εφαρμογή, με ένα απλό πάτημα στην οθόνη του smartphone μας.

Κλειδαριά δακτυλικό αποτύπωμα, Welock: Έξυπνη κλειδαριά καταργεί τα κλειδιά με δακτυλικό αποτύπωμα

Επιπλέον, δε χρειάζεται να έχουμε άγχος για τις 3Α μπαταρίες που χρησιμοποιεί η κλειδαριά, καθώς με αυτές μπορούμε να κλειδώσουμε και να ξεκλειδώσουμε την κλειδαριά μέχρι και 8000 φορές, κάτι δηλαδή που αντιστοιχεί σε χρήση ενός έτους με τι ίδιο σετ μπαταριών, ενώ σε περίπτωση που αυτές αδειάσουν, μπορούμε συνδέοντας ένα φορητό φορτιστή για να ξεκλειδώσουμε, μέχρι να αντικαταστήσουμε τις μπαταρίες.

Η εταιρεία Welock μας προσφέρει μια έξυπνη κλειδαριά που καταργεί τα κλειδιά και μπορούμε να την ξεκλειδώσουμε μέσω του δακτυλικού μας αποτυπώματος αλλά και μέσω RFID κάρτας καθώς και του διαθέσιμου app, λύνοντάς μας τα χέρια. Έχουμε μια αξιόπιστη λύση για ένα έξυπνο σπίτι, με την τεχνολογία να μας δείχνει πως μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο απλή και ταυτόχρονα να δώσει αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλεια του χώρου μας.

Αποκτήστε την έξυπνη κλειδαριά με τελική τιμή 136 ευρώ από ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς έξοδα αποστολής και τελωνείου χρησιμοποιώντας το κουπόνι CNHD53 (δηλαδή με έκπτωση 53 ευρώ!). Η κλειδαριά έχει δύο χρόνια εγγύηση.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iMac

Τα τσιπ M4 της Apple έρχονται φέτος και εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple εργάζεται σκληρά για την επόμενη γενιά των εσωτερικών της τσιπ, με το M4 να αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις κύριες εκδόσεις.

Gear Apple VR headset

Vision Pro: Η Apple δείχνει πώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις

Η Apple αποφάσισε να επισημάνει τις περιπτώσεις που οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Vision Pro headset της.

Gear featured Google

Η Google αποκαλύπτει το Axion – Είναι η πρώτη της CPU βασισμένη σε Arm για κέντρα δεδομένων

Η Google ανακοίνωσε την πρώτη της CPU βασισμένη σε Arm για κέντρα δεδομένων, πιθανότατα ανταποκρινόμενη στα τσιπ Arm της Amazon.

Gear Nothing

Nothing Ear & Nothing Ear (a): Μεγάλο leak για τα ακουστικά πριν την παρουσίαση της 18ης Απριλίου

Την περασμένη εβδομάδα, η Nothing αποκάλυψε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει στις 18 Απριλίου τα ακουστικά Nothing Ear και Nothing Ear (a).