WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας, λίγο πολύ, ρίχνουμε μια ματιά για το σήμα το WiFi στο χώρο μας, ειδικά όταν απομακρυνόμαστε από το router, για να μη χάσουμε στιγμή από τις δραστηριότητές μας, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τη διασκέδασή μας, παρακολουθώντας μια ταινία ή παίζοντας το αγαπημένο μας online game, είτε με την εργασία μας, έτσι ώστε να μη διακοπεί η video-κλήση για εκείνο το πολύ σημαντικό ζήτημα στη δουλειά ή ακόμα χειρότερα, να μην έχουμε ισχυρό WiFi σήμα για να μπορέσουμε να εργαστούμε από το σπίτι.

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Μέσα στο χώρο που βρισκόμαστε, θέλουμε κάθε μέλος της οικογένειάς μας να έχει γρήγορη πρόσβαση στο internet αλλά και να συνδέεται σε όποιο δωμάτιο και να βρίσκεται, έτσι ώστε όλοι μας να είμαστε ικανοποιημένοι. Όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο θέλουμε να ισχύει για το μικρότερο μέλος της οικογένειας που παρακολουθεί κάποιο παιδικό πρόγραμμα στο internet, τα άτομα νεότερης ηλικίας που έχουν την online κόντρα με τους φίλους τους μέσα από το αγαπημένο τους online video game ή ακόμα και τους ενήλικες που είτε εργάζονται από το σπίτι ή απλά χαλαρώνουν με την αγαπημένη τους σειρά σε συνδρομητική υπηρεσία ταινιών.

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Κάθε συσκευή που διαθέτουμε στο χώρο μας και μπορεί να συνδεθεί στο internet, χρειάζεται σταθερή και γρήγορη σύνδεση για να επωφεληθούμε από τις δυνατότητές της. Η σύνδεση πρέπει να είναι γρήγορη και διαθέσιμη σε κάθε γωνιά του σπιτιού, χωρίς να υπάρχει απώλεια σε ταχύτητα και σύνδεση, με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kits να εξασφαλίζουν γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι, αναβαθμίζοντας το WiFi με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του WiFi 6, με τεχνολογία mesh και το ταχύτερο πρότυπο Powerline G.hn.

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Ισχυρό WiFi και ψυχαγωγία στο σπίτι

Είναι αλήθεια πως ο συνεχόμενα αυξανόμενος όγκος δεδομένων γίνεται ένα είδος πρόκλησης για ένα router, είτε λόγω του ότι τα παλαιότερα μοντέλα δε μπορούν να χειριστούν συσκευές που είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένες, είτε επειδή η ισχύς τους εξασθενεί καθώς αυξάνεται η απόστασή τους από τις συνδεδεμένες συσκευές. Γνωρίζουμε πως οι ταινίες, οι τηλεοπτικές σειρές, η μουσική και τα video games μπορούν να ενεργοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού, και αυτό που χρειάζεται είναι ένα WiFi σύστημα που παρέχει γρήγορη και σταθερή σύνδεση, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεται η συσκευή εντός του χώρου μας.

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Αυτό που καταφέρνει η Devolo με τα νέα Magic 2 WiFi 6 Mesh, είναι να εκσυγχρονίσει το οικιακό μας WiFi δίκτυο μιας και οι προσαρμογείς που διαθέτει, μετατρέπουν κάθε πρίζα σε σημείο πρόσβασης γρήγορου WiFi με υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων, έτσι ώστε όλοι να είμαστε πάντα συνδεδεμένοι, χωρίς απώλειες στην ποιότητα του σήματος και της μετάδοσης δεδομένων. Ενώ οι προσαρμογείς δημιουργούν σταθερό mesh WiFi στις συχνότητες 2.4GHz και 5GHz σύμφωνα με τα standards που θέτει το WiFi 6, το πρότυπο Powerline G.hn μας εξασφαλίζει τη σύνδεσή μας παρακάμπτοντας τοίχους και οροφές που θα ήταν εμπόδια για ένα συμβατικό router. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνδέσουμε τους προσαρμογείς, οι οποίοι λειτουργούν plug-and-play, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους αυτόματα και παρέχουν ασύρματο οικιακό δίκτυο που διακρίνεται για τη σταθερότητά του και την υψηλή ταχύτητα σύνδεσης, όσες συσκευές και να συνδέσουμε σε αυτό.

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Έξυπνο οικιακό δίκτυο

Με τους προσαρμογείς του Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh, το ασύρματο δίκτυό μας αναβαθμίζεται, ενώ οι λειτουργίες όπως Airtime Fairness, Band Steering, Access Point Steering και Client Steering μας επιτρέπουν να μετακινούμαστε σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι, με κάθε είδους συσκευές όπως smartphones, tablets και laptops να είναι μόνιμα συνδεδεμένα, διασφαλίζοντας ισχυρή και σταθερή σύνδεση χωρίς lag και διακοπή σύνδεσης στο δίκτυο.

Το WiFi 6 είναι εδώ και προσφέρει πλεονεκτήματα στο οικιακό μας δίκτυο, καθώς χρησιμοποιεί τις διαθέσιμες συχνότητες πιο αποτελεσματικά, ενώ μέσω του αμφίδρομου MU-MIMO, η ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών συσκευών με σταθερή και υψηλή ταχύτητα είναι πλέον εφικτή, μιας και κάθε χρόνο, όλο και περισσότερες συσκευές που διαθέτουν WiFi, μπαίνουν στην καθημερινότητά μας. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό Target Wake Time παρουσιάζει σημαντικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τα συμβατικά δίκτυα, και έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την ασύρματη επικοινωνία και στην ουσία βάζει σε αναστολή λειτουργίας τις συσκευές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όταν αυτές δε χρειάζεται να είναι συνδεδεμένες στο internet.

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh αποτελεί μια εύκολη διαδικασία καθώς όλα γίνονται μέσω της εφαρμογής devolo Home Network, η οποία μας καθοδηγεί βήμα βήμα μέσω wizard, για την εγκατάσταση των προσαρμογέων, ενω απλή διαδικασία είναι ο έλεγχος και ο χειρισμός τους, με την εφαρμογή να είναι απλή και κατανοητή στη χρήση.

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Έχοντας εγκαταστήσει το Magic 2 WiFi 6 Mesh στο χώρο μας, μπορούμε να έχουμε συνδέσει όσες συσκευές επιθυμούμε, για τη δουλειά ή τη διασκέδασή μας, με τη Devolo να μας παρέχει λύσεις για γρήγορη και σταθερή σύνδεση WiFi σε κάθε χώρο του σπιτιού, και είναι μια τεχνολογία στην οποία αξίζει να επενδύσουμε για να απολαύσουμε τα προνόμιά της στο έπακρο.

Devolo Magic 2 WiFi 6, WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά πακέτα: Το Starter Kit περιέχει δύο προσαρμογείς και θα το βρείτε στην τιμή των 349.90 €. Για κάλυψη μεγαλύτερων χώρων, το devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Multiroom Kit παρέχει τρεις προσαρμογείς και θα το βρείτε στα 499.90€. Οι συσκευές είναι πλήρως συμβατές με όλη τη σειρά devolo Magic και όλα τα νέα router. Η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα της. Μάθετε περισσότερα στο www.devolo.gr

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews Hands-on devolo

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας.

Reviews devolo Hands-on

devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο.

Reviews devolo Hands-on

devolo Mesh WiFi 2 review: Κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi

Βγάλτε κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi με τα νέα devolo Mesh WiFi 2 που ενσωματώνουν state of the art τεχνολογία WiFi.