Dial: Το νέο smartwatch με την υπογραφή του will.i.am

Μπορεί το πρώτο του smartwatch να ήταν σχεδόν αποτυχία, όμως ο δημοφιλής μουσικός will.i.am, δεν το βάζει κάτω και ανακοίνωσε την δεύτερη προσπάθειά του. Μετά το Plus έρχεται το Dial με την υπογραφή του will.i.am.

Το Dial μοιάζει περισσότερο με ένα παραδοσιακό smartwatch (αν η λέξη παραδοσιακό μπορεί να ταιριάξει με το smartwatch), έχει φαρδύ μαύρο λουράκι και μεγάλη οθόνη. Έχει 4G SIM και μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί με κάποιο smartphone.

Με το Dial μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις, έχει τα βασικά fitness tracking features όπως για παράδειγμα ο μετρητής βημάτων. Επιπλέον υπάρχει voice assistant που ονομάζεται AneedA, υπάρχει 2 Megapixel ενσωματωμένη κάμερα προφανώς για βιντεο-κλήσεις και selfie φωτογραφίες. Έχει επεξεργαστή της Qualcomm, μάλλον Snapdragon 410 που χρησιμοποιούν όλα τα smartwatches

Στη Μ. Βρετανία θα γίνει διαθέσιμο Απρίλιο με τιμή 20 λίρες το μήνα σε διετές συμβόλαιο.

will.i.am dial, Dial: Το νέο smartwatch με την υπογραφή του will.i.am

will.i.am dial, Dial: Το νέο smartwatch με την υπογραφή του will.i.am

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.