Withings ScanWatch 2: Με ενισχυμένους αισθητήρες [IFA 2023]

Withings ScanWatch 2, Withings ScanWatch 2: Με ενισχυμένους αισθητήρες [IFA 2023]

Στην IFA 2023, η Withings επεκτείνει τη σειρά ρολογιών της με το ScanWatch 2, το οποίο βασίζεται στο αρχικό Withings ScanWatch αλλά φέρνει νέους αισθητήρες και πρόσθετες λειτουργίες εστιασμένες στην υγεία, διατηρώντας παράλληλα έναν διαχρονικό σχεδιασμό. Η Withings αποκάλυψε επίσης το ScanWatch Light, το πιο προσιτό wearable της.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Το Withings ScanWatch 2 διαθέτει έναν νέο αισθητήρα θερμοκρασίας που μπορεί να αναλύει τη βασική θερμοκρασία του σώματoς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμη, μπορεί να παρακολουθεί την υγεία της καρδιάς και να ανιχνεύει την κολπική μαρμαρυγή χρησιμοποιώντας έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα PPG, να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, τον ύπνο, τον εμμηνορροϊκό κύκλο και πολλά άλλα.

Αυτές οι δυνατότητες υποστηρίζονται από διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ημερών, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ScanWatch 2 ενώ ταξιδεύετε για λίγες μέρες ή εβδομάδες.

Withings ScanWatch 2, Withings ScanWatch 2: Με ενισχυμένους αισθητήρες [IFA 2023]

Η Withings προσφέρει το ScanWatch 2 σε διαστάσεις 38mm και 42mm, με οθόνη OLED 0,63″ σε κλίμακα του γκρι μέσα σε μια θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα. Η πρόσοψη του ρολογιού προστατεύεται από sapphire glass και διαθέτει κορώνα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Οι προπαραγγελίες για το Withings ScanWatch 2 έχουν ξεκινήσει στον ιστότοπο της εταιρείας για 350 $. Θα είναι διαθέσιμο σε Ασημί Μαύρο, Ασημί Λευκό, Ασημί Μαύρο και Ροζ Χρυσό. Η διαθεσιμότητα θα επεκταθεί σε περισσότερα καταστήματα από τον Οκτώβριο του 2023.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Samsung

Η Samsung αποκαλύπτει το συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI [IFA 2023]

Η Samsung παρουσίασε το νέο συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI™ με τεχνολογία Digital Inverter Heat Pump στην IFA 2023.

Smartphones IFA 2023

DreameBot L20 Ultra: Η νέα σκούπα-ρομπότ [IFA 2023]

Η Dreame Technology παρουσίασε τη νέα της σκούπα-ρομπότ DreameBot L20 Ultra στην IFA 2023 στο Βερολίνο καταφέρνοντας να ξεχωρίσει.

Smartphones IFA 2023 JBL

Η JBL ανακοινώνει τη νέα της σειρά ηχείων Authentics [IFA 2023]

Η JBL παρουσίασε στην IFA 2023 μια νέα σειρά ηχείων, την JBL Authentics, στην οποία έχει ακολουθηθεί διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική.

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.