Ξεκίνησε η παραγωγή του ασύρματου φορτιστή AirPower της Apple;

Ξεκίνησε παραγωγή ασύρματου φορτιστή AirPower Apple, Ξεκίνησε η παραγωγή του ασύρματου φορτιστή AirPower της Apple;
Μετά από πολλές αναβολές, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για την κατασκευή του AirPower, του ασύρματου φορτιστή της Apple, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στη γραμμή παραγωγής, μετά από ενάμιση χρόνο που παρουσιάστηκε στο event των iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X.
Πρέπει να αναφέρουμε πως το AirPower έκανε την πρώτη εμφάνισή του το Σεπτέμβριο του 2017 στο event των iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, και μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί πουθενά, ενώ δεν έγινε κάποια αναφορά στο πρόσφατο event του Σεπτεμβρίου για τα iPhone Xs, Xs Max και XR. Οι φήμες για την καθυστέρηση στην παραγωγή του έκαναν λόγω για θέματα υπερθέρμανσης που έπρεπε να διορθωθούν έτσι ώστε να μπορεί να φορτίζει πολλές συσκευές ταυτόχρονα χωρίς κίνδυνο για την ασφάλεια των χρηστών.
Οι πληροφορίες για την παραγωγή του AirPower αναφέρουν πως η εταιρεία Luxshare Precision, η οποία κατασκευάζει τα AirPods και τα καλώδια USB-C της Apple, ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του ασύρματου φορτιστή της Apple. Το AirPower επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση πολλαπλών συσκευών μιας και, σύμφωνα με αναφορές, θα μπορεί να δώσει μέχρι 29 watts, μεγαλύτερη απόδοση συγκριτικά με τα 7.5 watts για τη φόρτιση μιας μόνο συσκευής που δίνουν άλλοι κατασκευαστές συσκευών ασύρματης φόρτισης.
Οι μηχανικοί που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του AirPower αντιμετώπιζαν προβλήματα σχετικά με το πως θα πρέπει να ενσωματώσουν πολλαπλούς αισθητήρες διαφορετικού μεγέθους μέσα στην επιφάνεια του φορτιστή. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν να φορτίζουν ταυτόχρονα τα iPhone, το Apple Watch καθώς και τα AirPods, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης, το οποίο πιθανόν να έχει ξεπεραστεί.
Ξεκίνησε παραγωγή ασύρματου φορτιστή AirPower Apple, Ξεκίνησε η παραγωγή του ασύρματου φορτιστή AirPower της Apple;


Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.