Xiaomi Band 8, Sound Move speaker, Mini LED smart TV 86″: Αποκαλύφθηκαν

xiaomi band 8, Xiaomi Band 8, Sound Move speaker, Mini LED smart TV 86″: Αποκαλύφθηκαν

Στην εκδήλωσή της στην Κίνα, η Xiaomi, εκτός από το Xiaomi 13 Ultra και τα νέα Pads, Χiaomi Pad 6 και 6 Pro, αποκάλυψε και το Xiaomi Band 8, το ηχείο Sound Move και τη νέα smart tv mini-LED 86 ιντσών.

Xiaomi Band 8

Διατηρεί την οθόνη σε σχήμα χαπιού AMOLED 1,62 ιντσών του προκατόχου της με ανάλυση 490 x 192 px και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Το Band 8 προσφέρει επίσης υποστήριξη Always on Display (ΑΟD) και μέγιστη φωτεινότητα 600 nits σε σύγκριση με 500 nits στη ζώνη 7.

Το Band 8 έρχεται με πολλές επίσημες επιλογές λουριών από τη Xiaomi, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών υλικών όπως συνθετικό δέρμα, νάιλον ύφασμα και μέταλλο σε διάφορα στυλ. Η Xiaomi προσφέρει επίσης ένα κρεμαστό αξεσουάρ, καθώς και ένα κλιπ που μπορεί να στερεωθεί στα παπούτσια σας για πιο προηγμένη παρακολούθηση και παρακολούθηση της στάσης του σώματος.

Το wearable είναι αδιάβροχο 5ATM και ζυγίζει 27 γραμμάρια. Οι αισθητήρες παρακολούθησης της υγείας είναι ίδιοι με το Band 7 με συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών, ανιχνευτή επιπέδου οξυγόνου στο αίμα καθώς και παρακολούθηση ύπνου και στρες.

Προσφέρει το ίδιο βασικό σετ παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα των διαδραστικών μαθημάτων φυσικής κατάστασης που αξιοποιούν το επιταχυνσιόμετρο του Band 8 για να παρακολουθείτε τις κινήσεις σας σε πραγματικό χρόνο. Αυτά τα μαθήματα θα προσφέρονται στην εφαρμογή Mi Fitness της Xiaomi με τις οδηγίες να εμφανίζονται στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Η Xiaomi διαθέτει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με 16 ημέρες με τυπική χρήση και 6 ημέρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία AOD. Το Band 8 λαμβάνει επίσης έναν νέο φορτιστή δύο ακίδων που υπόσχεται πλήρη φόρτιση της μπαταρίας 190 mAh σε μία ώρα.

Η τιμή του Xiaomi band 8 έχει οριστεί σε 249 CNY (33 ευρώ) και 299 CNY (40 ευρώ) για την έκδοση NFC. Οι διεθνείς τιμές και διαθεσιμότητα δεν ξεκαθαρίστηκαν.

Ηχείο Xiaomi Sound Move

xiaomi band 8, Xiaomi Band 8, Sound Move speaker, Mini LED smart TV 86″: Αποκαλύφθηκαν

Διαθέτει περίβλημα αλουμινίου, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3, υποστήριξη κωδικοποιητή LHDC και έχει πιστοποίηση IP66 για νερό και σκόνη. Υπάρχει μια σειρά από χειριστήρια αφής στο πλάι, συμπεριλαμβανομένου ενός κουμπιού για να καλέσετε έναν ψηφιακό βοηθό.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με δύο drivers 7,5W και δύο passive radiators με συντονισμό από την Harman Kardon. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 21 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση χάρη σε μια μπαταρία 4.150 mAh.

Koστίζει 699 CNY (92 ευρώ).

Smart TV Xiaomi Mini LED 86 ιντσών

xiaomi band 8, Xiaomi Band 8, Sound Move speaker, Mini LED smart TV 86″: Αποκαλύφθηκαν

Φέρνει ανάλυση 4K, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και μέγιστη φωτεινότητα έως και 2.000 nits.

Η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με CPU Cortex A73 και GPU Mali-G52 μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Έχετε επίσης ένα σύστημα ηχείων 70W και 3x θύρες HMDI 2.1. Τρέχει MIUI TV.

Η τιμή έχει οριστεί στα 15.999 CNY (2.120 ευρώ).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.