Xiaomi Hey Plus 1S: Με AMOLED 0,95 ιντσών, NFC, μπαταρία 120mAh και τιμή 23€

Xiaomi Hey Plus 1S, Xiaomi Hey Plus 1S: Με AMOLED 0,95 ιντσών, NFC, μπαταρία 120mAh και τιμή 23€

Ύστερα από την κυκλοφορία του Xiaomi Mi Band 3, τον Αύγουστο του 2018, η εταιρεία κυκλοφόρησε το smartband Hey Plus, το οποίο ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά σε online κινέζικα καταστήματα. Το wearable είχε μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το Mi Band 3 και δυνατότερη συνδεσιμότητα NFC οπότε αρκετοί το θεωρούσαν ανώτερο. Τώρα, η Xiaomi ανακοίνωσε τον διάδοχο της συσκευής, το Xiaomi Hey Plus 1S.

Αρχικά, το Hey Plus 1S έχει μία παραλληλόγραμμη οθόνη AMOLED στις 0,95 ίντσες η οποία υποστηρίζει 24 bit true color και έχει προστασία Corning Gorilla Glass. Επιπλέον, η συσκευή έχει αντοχή στο νερό 50ATM, είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές και το λουράκι είναι από καουτσούκ.

Xiaomi Hey Plus 1S, Xiaomi Hey Plus 1S: Με AMOLED 0,95 ιντσών, NFC, μπαταρία 120mAh και τιμή 23€

Το Hey Plus 1S έχει πολλαπλών χρήσεων NFC chip, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κάρτα του λεωφορείου ή για ανέπαφες πληρωμές, μέχρι και ως ψηφιακό κλειδί για τις έξυπνες κλειδαριές του σπιτιού.

Όπως είναι αναμενόμενο και όπως κάθε άλλο smartband, έτσι και το Xiaomi Hey Plus 1S υποστηρίζει παρακολούθηση του ύπνου, έχει καρδιογράφο, προβάλει ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα, και γενικά προσφέρει ένα καλό πακέτο χαρακτηριστικών.

Xiaomi Hey Plus 1S, Xiaomi Hey Plus 1S: Με AMOLED 0,95 ιντσών, NFC, μπαταρία 120mAh και τιμή 23€

Στον τομέα της μπαταρίας, η συσκευή έχει 120mAh η οποία σύμφωνα με την εταιρεία διαρκεί για 18 μέρες σε standby mode. Η τιμή του Hey Plus 1S είναι στα 179 yuan ή περίπου 23 ευρώ.

Τέλος, ενδιαφέρον είναι ότι ο σχεδιασμός του Xiaomi Mi Band 4 είναι πανοποιότυπος του Hey Plus. Οπότε, περιμένουμε το Mi Band 5 να έχει αντίστοιχο σχεδιασμό με το Xiaomi Hey Plus 1S.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.