Xiaomi Mi Air Purifier 3: Προσιτός καθαριστής αέρα, αθόρυβος και αποδοτικός

Xiaomi Mi Air Purifier 3, Xiaomi Mi Air Purifier 3: Προσιτός καθαριστής αέρα, αθόρυβος και αποδοτικός

Η ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία. Γι’ αυτό καλό θα είναι έχουμε πάντα στο μυαλό μας την πιθανότητα να αποκτήσουμε μία συσκευή καθαρισμού αέρα, ειδικά στους χώρους που περνάμε την περισσότερη ώρα της ημέρας. Ο συγκεκριμένος καθαριστής αέρα της Xiaomi λειτουργεί με φίλτρο που κατακρατά τα μικροσωματίδια του αέρα.

Ειδικά τώρα τον χειμώνα που μπορεί να έχουμε στον χώρο μας αναμένα κεριά, καπνό από τζάκι ή ακόμα και από το κάπνισμα, αιτίες που παράγουν μικροσωματίδια. Ο καθαριστής αέρα Xiaomi Mi Air Purifier 3 καθαρίζει το περιβάλλον του εσωτερικού μας χώρου από τα μικροσωματίδια και αφήνει την ατμόσφαιρα καθαρή σε χώρους έως και 45m².

Αποκτήστε τον καθαριστή αέρα Xiaomi Mi Air Purifier 3 με τελική τιμή $165.99 χρησιμοποιώντας το κουπόνι BG4ARRA και επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής EU Priority Line για να αποφύγετε το τελωνείο.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Η Xiaomi το 2016 κυκλοφόρησε τον αξιόλογο Mi Air Purifier 2. Λίγο αργότερα έβγαλε στην αγορά μία αναβαθμισμένη έκδοση, τον Mi Air Purifier 2S, και αρκετά σύντομα η εταιρεία διέθεσε τον Xiaomi Mi Air Purifier 3.

Σε σύγκριση με τον Mi Air Purifier 2S, το νέο μοντέλο έχει ελάχιστες αλλαγές όσον αφορά τον σχεδιασμό. Ο Xiaomi Mi Air Purifier 3 έχει την ίδια μινιμαλιστική εμφάνιση σε λευκό χρώμα και μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε διακόσμηση.

Όσον αφορά τις διαφορές, ο Xiaomi Mi Air Purifier 3 έχει οθόνη αφής OLED που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών, οι οποίες είναι η αυτόματη, η νυχτερινή και η χειροκίνητη. Στην οθόνη εμφανίζονται η θερμοκρασία, η υγρασία και το AQI (ποιότητα αέρα).

Xiaomi Mi Air Purifier 3, Xiaomi Mi Air Purifier 3: Προσιτός καθαριστής αέρα, αθόρυβος και αποδοτικός

Επιπλέον, υπάρχει ένας μικρός δακτύλιος που υποδεικνύει την ποιότητα του αέρα βάση χρωματικού κώδικα. Το κόκκινο δείχνει ότι το AQI είναι πάνω από 150, το πορτοκαλί ότι είναι μεταξύ 75 και 150, και το πράσινο ότι το AQI έχει πέσει κάτω από 75.

Στο εσωτερικό έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τον Xiaomi Mi Air Purifier 2S. Το νέο μοντέλο έχει φίλτρο HEPA, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα που χρησιμοποιούσαν φίλτρα EPA, κάτι που το καθιστά πιο αποτελεσματικό.

Έπειτα, ο Xiaomi Mi Air Purifier 3 είναι πιο αθόρυβος, έχει καλύτερη απόδοση και καλύπτει μεγαλύτερους χώρους. Συγκεκριμένα, το CADR έχει αυξηθεί στα 380m³/h έναντι των 310m³/h που απέδιδε το προηγούμενο μοντέλο.

Xiaomi Mi Air Purifier 3, Xiaomi Mi Air Purifier 3: Προσιτός καθαριστής αέρα, αθόρυβος και αποδοτικός

Φυσικά ο Mi Air Purifier 3 είναι μία έξυπνη συσκευή. Διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής Mi Home. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να τον χειρίζεται με τη βοήθεια των ψηφιακών βοηθών Amazon Alexa και Google Assistant.

Η εφαρμογή Mi Home επιτρέπει τον έλεγχο των επιπέδων του AQI, της θερμοκρασίας και της υγρασίας στο δωμάτιο. Επιπλέον, το app προσφέρει τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής εξ αποστάσεως, την εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών, τον ορισμό προγράμματος λειτουργίας, και άλλα.

Αποκτήστε τον καθαριστή αέρα Xiaomi Mi Air Purifier 3 με τελική τιμή χρησιμοποιώντας το κουπόνι και επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής EU Priority Line για να αποφύγετε το τελωνείο.

Συμπέρασμα

Ο Xiaomi Mi Air Purifier 3 είναι ένας προσιτός καθαριστής αέρα, εξαιρετικά αποδοτικός, με καλή ποιότητα κατασκευής και μίνιμαλ σχεδιασμό. Η δωρεάν εφαρμογή Mi Home τόσο για iOS όσο και για Android κάνει ιδιαίτερα εύκολο τον χειρισμό αλλά και τον προγραμματισμό του. Αν σκέφτεστε την ατμόσφαιρα που αναπνέετε τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο, η επιλογή ενός καθαριστή αέρα όπως του Xiaomi Mi Air Purifier 3 είναι σημαντική.

Xiaomi Mi Air Purifier 3, Xiaomi Mi Air Purifier 3: Προσιτός καθαριστής αέρα, αθόρυβος και αποδοτικός

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ονομαστική ισχύ: 38W
Εμδαδό κάλυψης: 26m² – 45m²
CADR: 380m³/h
Διαστάσεις: 240x250x520 χιλιοστά
Βάρος: 4,8 κιλά

Αποκτήστε τον καθαριστή αέρα Xiaomi Mi Air Purifier 3 με τελική τιμή $165.99 χρησιμοποιώντας το κουπόνι BG4ARRA και επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής EU Priority Line για να αποφύγετε το τελωνείο.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.