Xiaomi Mi AirDots 2 SE: “Οικολογική” πρόταση με πέντε ώρες αυτονομίας

, Xiaomi Mi AirDots 2 SE: “Οικολογική” πρόταση με πέντε ώρες αυτονομίας

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο χώρο των true wireless earphones ήταν τα Xiaomi Mi AirDots 2, τα οποία, παρά την επιθετική τιμολόγηση τους, προσφέρουν ενεργή μείωση θορύβου και ικανοποιητική ποιότητα ήχου.

H Xiaomi αποκάλυψε την κυκλοφορία μίας ακόμη πιο οικονομικής έκδοσης του δημοφιλούς TWS, με κυριότερη διαφορά την έλλειψη codec υψηλής ποιότητας LHDC. Τα νέα ακουστικά έχουν κοινή εμφάνιση με τα AirDots 2, με βάρος μόλις 4.7g, με το βάρος της θήκης να ανέρχεται στα 48g.

Τα Mi AirDots 2 SE προσφέρουν πέντε ώρες συνεχής χρήσης, με τη θήκη να προσθέτει συνολικά άλλες 20 ώρες. Η φόρτιση γίνεται σε μιάμιση ώρα μέσω καλωδίου USB Type-C, χωρίς όμως υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Τα ακουστικά υποστηρίζουν εντολές μέσω αφής για αύξηση/μείωση της έντασης και αλλαγή τραγουδιού, ενώ προσφέρουν δύο μικρόφωνα το καθένα (τέσσερα συνολικά) για έλεγχο μέσω φωνής και μείωση περιβαλλοντικού θορύβου.

Επίσης, υπάρχουν αισθητήρες για όταν τα φοράει ο χρήστης, ώστε να γίνεται παύση της ακρόασης όταν αφαιρεθούν από τα αφτιά. Η σύνδεση γίνεται με Android και iOS συσκευές μέσω Bluetooth 5.0, με υποστήριξη LDHC, SBC και AAC codec. Οι συσκευές που τρέχουν MIUI μπορούν να εμφανίσουν ποσοστό μπαταρίας για κάθε ακουστικό και τη θήκη ξεχωριστά, με αυτόματη σύζευξη μεταξύ των συσκευών.

Τα Xiaomi AirDots 2 SE είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στην Κίνα με τιμή περίπου 22 ευρώ. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 19 Μαΐου, με τη διαθεσιμότητα για τις υπόλοιπες ηπείρους να παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.