Xiaomi Mi Band 2: Έρχεται στις 7 Ιουνίου

O CEO της Xiaomi κατά τη διάρκεια ερωτήσεων για το Mi Drone αποκάλυψε ότι το fitness tracker της Xiaomi θα διατεθεί για πώληση στις 7 Ιουνίου.

Αυτό σημαίνει ότι είτε θα δούμε την επίσημη ανακοίνωση για το νέο Xiaomi Mi Band 2 κάποια στιγμή πριν τις 7 Ιουνίου, ίσως και τις επόμενες ημέρες, είτε στις 7 Ιουνίου.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το Mi Band 2 αρχικά ήταν να παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου, στο event που θα γινόταν η ανακοίνωση για το Mi Max και το MUI 8, θέματα όμως που είχαν να κάνουν με την παραγωγή ανάγκασαν την Xiaomi να καθυστερήσει την κυκλοφορία του fitness band της.

Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Mi Band 2: Έρχεται στις 7 Ιουνίου

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Xiaomi Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2: Επίσημα με OLED οθόνη και τιμή 22 δολάρια

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το Xiaomi Mi Band 2, το οποίο σε αντίθεση με τα Xiaomi Mi Band και Mi Band 1S, έρχεται με οθόνη στην επάνω πλευρά. Η οθόνη είναι 0.42 ιντσών OLED με επικάλυψη από scratch-resistant γυαλί και επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Smartphones Xiaomi Android smartphones Xiaomi Mi Band 2 Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max & Mi Band 2: Ποζάρουν λίγο πριν ανακοινωθούν

Η κινέζικη Xiaomi έχει προγραμματίσει press event για τις 10 Μαΐου στο Πεκίνο και αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το νέο της phablet Xiaomi Mi Max αλλά και το wearable Xiaomi Mi Band 2. Λίγο πριν ανακοινωθούν, οι δυο συσκευές ποζάρουν στο φακό.