Xiaomi Mi Band 4: Απεστάλησαν ένα εκατομμύριο συσκευές μέσα σε 8 ημέρες, 5.000 την ώρα

Xiaomi Mi Band 4, Xiaomi Mi Band 4: Απεστάλησαν ένα εκατομμύριο συσκευές μέσα σε 8 ημέρες, 5.000 την ώρα
Τα Xiaomi Mi Band αποτελούν τα καλύτερα και πιο οικονομικά smartband της αγοράς, επιβεβαιώνοντας την εταιρεία που στόχο έχει να προσφέρει ποιότητα στη σωστή τιμή. Το Xiaomi Mi Band 4 ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες ημέρες και κυκλοφόρησε άμεσα στην Κίνα.

Η Xiaomi ανακοίνωσε μέσω του κινέζικου κοινωνικού δίκτυο Weibo ότι μέσα σε 8 ημέρες έχει αποστείλει ήδη 1 εκατομμύριο Xiaomi Mi Band ανά τον κόσμο. Επιπλέον, η εταιρεία τόνισε ότι με βάση αυτόν τον αριθμό πραγματοποιούνται 5.000 αποστολές την ώρα, δημιουργώντας έτσι ένα νέο ρεκόρ για την ίδια και το smartband.

Xiaomi Mi Band 4, Xiaomi Mi Band 4: Απεστάλησαν ένα εκατομμύριο συσκευές μέσα σε 8 ημέρες, 5.000 την ώρα

Η σειρά των Xiaomi Mi Band 4 έχει τρεις εκδόσεις, την απλή, μία πιο ακριβή με NFC και μία συλλεκτική η οποία διαθέτει NFC. Τα γενικά χαρακτηριστικά και των τριών εκδόσεων είναι τα ίδια. Τα Xiaomi Mi Band 4 έχουν έγχρωμη AMOLED οθόνη 0,95 ιντσών με ανάλυση 120×240 και 2.5D scratch-resistant γυαλί.

Όσον αφορά τα watchfaces και τις χρωματικές επιλογές στα λουράκια η Xiaomi ίσως το παράκανε λίγο. Η εταιρεία προσφέρει 77 πολύχρωμα θέματα για τον dial και οχτώ διαφορετικά λουράκια για να επιλέξουμε αυτό που προτιμάμε.

Το smartband διαθέτει έξι αξόνων επιταχυνσιόμετρο υψηλής ακρίβειας και είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα. Επίσης, έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο επιτρέπει την εκτέλεση φωνητικών εντολών μέσω του ψηφιακού βοηθού XiaoAI.

Στο Xiaomi Mi Band 4 θα βρούμε heart rate monitor, δείκτη ποιότητας ύπνου, και 135mAh ή 125mAh μπαταρία, για την απλή έκδοση και την NFC έκδοση αντίστοιχα.

Τα τέταρτης γενιάς smartband θα έρθουν στην Ευρώπη στις 26 Ιουνίου, θα ακούν στο όνομα Xiaomi Mi Smart Band 4 και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα ίσως η NFC έκδοση καθυστερήσει λίγο να εμφανιστεί στη δύση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.