Xiaomi Mi Band 4: Με Bluetooth 5.0 και υποστήριξη NFC

Xiaomi Mi Band 4, Xiaomi Mi Band 4: Με Bluetooth 5.0 και υποστήριξη NFC

Xiaomi Mi Band 4, Xiaomi Mi Band 4: Με Bluetooth 5.0 και υποστήριξη NFC

Τον Ιούνιο του 2018, μαζί με τη σειρά smartphones Mi 8, η Xiaomi ανακοίνωσε και ένα επιπλέον μοναδικό προϊόν, το Xiaomi Mi Band 3. Πολύ σύντομα αποδείχθηκε ότι το 3ης γενιάς smartband της εταιρεία ήταν ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά, και αποτέλεσε άμεσα το best-selling smartband του 2018.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην ανακοίνωση του Xiaomi Mi 9, μία είδηση που έκανε τους πάντες να ελπίζουν για την επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi Band 4. Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη δεν έγινε ποτέ. Ευτυχώς, έχουμε καλά νέα. Ο γενικός οικονομικός διευθυντής της Yummi, David Cui, αποκάλυψε ότι το 4ης γενιάς smartband της Xiaomi θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, και μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού.

Σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το Xiaomi Mi Band 4 πέρασε τις απαραίτητες δοκιμές, και πλέον έχει πιστοποίηση για το Bluetooth. Επίσης, θα βγει σε δύο διαφορετικά μοντέλα, τα οποία έχουν κωδική ονομασία “XMSH08HM” και “XMSH07HM”. Φαίνεται ότι το XMSH07HM θα είναι κάποια βασική έκδοση, ενώ το XMSH08HM θα υποστηρίζει και NFC. Η πιστοποίηση που έχουν λάβει τα δύο μοντέλα είναι για το Bluetooth 5.0, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν καλύτερη μετάδοση δεδομένων, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, και μεγαλύτερη εμβέλεια σύνδεσης.

Αν και ο David Cui δεν αποκάλυψε κάτι σχετικά με τις υπόλοιπες λειτουργίες του Xiaomi Mi Band 4, είπε ότι κάθε νέο smartband της εταιρείας, προσθέτει κάποιες νέες λειτουργίες καταγραφής δραστηριότητας, καθώς και παρακολούθησης των ζωτικών ενδείξεων. Συμπληρώνοντας ότι το Xiaomi Mi Band 4 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Το Xiaomi Mi Band 3 υποστηρίζει το πρότυπο χαμηλής κατανάλωσης Bluetooth 4.2. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί, το 3ης γενιάς smartband της Xiaomi πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια κομμάτια, μέσα σε έξι μήνες. Έτσι, η Xiaomi κατέχει το 12,6% της παγκόσμιας αγοράς wearables.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.