Xiaomi Mi Band 5: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε δύο εκδόσεις, η μία με NFC

Xiaomi Mi Band 5, Xiaomi Mi Band 5: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε δύο εκδόσεις, η μία με NFC

Τον Ιούνιο η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi Band 4. Το wearable είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία με NFC και μία χωρίς. Η εταιρεία επέλεξε να διαθέσει στις αγορές εκτός Κίνας μόνο την έκδοση που δεν υποστηρίζει NFC. Φαίνεται ότι το επόμενης γενιάς Xiaomi Mi Band 5 θα έχει τουλάχιστον δύο εκδόσεις, η μία θα είναι NFC και αυτή τη φορά θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Γενικότερα, τα Xiaomi Mi Band 4 έκαναν εντυπωσιακές πωλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός Κίνας. Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται πολύ για την NFC έκδοση και αρκετοί αναρωτιούνται γιατί η εταιρεία επέλεξε να μην τη διαθέσει σε όλες τις αγορές.

Ένας από τους βασικούς λόγους που οι καταναλωτές επιθυμούν τόσο πολύ το Xiaomi Mi Band 4 με την υποστήριξη του NFC είναι διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άμεσες ανέπαφες πληρωμές, ως κάρτα ταυτοποίησης στον χώρο εργασίας, ακόμη και τις κάρτες των ΜΜΜ μπορεί να αντικαταστήσει.

Xiaomi Mi Band 5, Xiaomi Mi Band 5: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε δύο εκδόσεις, η μία με NFC

Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει την NFC έκδοση του Xiaomi Mi Band 5 και σε αγορές εκτός Κίνας. Το smartband θα έχει rugged σχεδιασμό, θα είναι πιο ανθεκτικό και θα έχει μεγαλύτερο κύκλο ζωής. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, αναμένεται το επόμενης γενιάς wearable της Xiaomi να βγει στην αγορά το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για το Xiaomi Mi Band 5, έχει γίνει ήδη γνωστό ότι η εταιρεία συνεργάζεται για την ανάπτυξη του με τη Huami. Ο CEO της Huami, Wang Huang, είπε ότι η εταιρεία τους δουλεύει με τη Xiaomi πάνω σε αρκετά project και ένα από αυτά είναι το πέμπτης γενιάς smartband.

Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να περιμένουμε έως ότου γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για να μάθετε πρώτοι τα πάντα για το Xiaomi Mi Band 5.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ελπίζω να έχει και επιλογή να μην έχει ή να κλείνει γιατί μετά πάει το 20 μέρες αυτονομία

dimos

astronomia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.